Mennyibe kerul az intim gyantazas? :D. Es mennyire kellemetlen?
na ha te meg ezt még csak nem is érted, az király, akkro mindegy is ..
valóban, tök esztétikus, amikor dzsungel van, és ki se látszik a farka a szőrpamacstól :)))
Szerintem az ár változó, én ha megyek lábamat is gyantáztatom és úgy 3500, Nekem már nem fáj, persze kellemetlen, de ha ügyes a kozmetikus, akkor simán ki lehet bírni!
Egyébként meg nem igénytelen aki nem gyantáztat, hiszen lehet hogy valami habot használ vagy borotválja. Nem kell végletekbe gondolkozni, vagy gyanta vagy dzsungel? Szerintem van azért átmenet is :)
Pár százezer vagy millió éven át az emberek úgy néztek ki, ahogy meg voltak teremtve. Aztán elég jól elvolt az emberiség. Sőt, még az én gyerekkoromban is. Manapság van egy ilyen divat, ami szerintem hülyeség, hogy mindenhonnan mindent le kell borotválni, mert jaj, szőrszál, fúj, fúj. Na de azért ne tessék már beszólni annak, aki nem az épp aktuális rövid életű divatot követi, hanem úgy csinál, ahogy csinált az előző évtizedekben, meg ahogy az ősei százezer éve, és meghagyja magán a természetes szőrzetet! Már mitől lenne igénytelenség ez? Mert nem megy a tömeggel és nem mások véleménye szerint él?
Ja, lányok, aki még nem látott olyan férfit, akinek a pénisze lényegesen hosszabb a fanszőrzeténél, és vidáman kilátszik belőle, azt mélyen sajnálom. :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!