Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék edzeni, korrigálni...

Hogy tudnék edzeni, korrigálni a következőkön?

Figyelt kérdés
Szóavl arról lenne szó, hogy elsőnek is hogy az alkarom, a csuklónál főleg nagyon vékonyka... Én alapból egy kiscsit szálkás emberke vagyok, fekvőtámasszal csak a felkaromat sikerül edzenem.. Hogy s milyen itthoni edzések vannak erre itthon? Ezen kívül ugyan ez a mellkasomnál is, és ott még a szegycsontom és a bordáim-nál, van egy kis bemélyedés, és ez is eléggé zavaró, ahogy kitapogattam, a bordáim tolódnak túl előre. Ezt milyen tornával tudnám korrigálni? Köszönöm a normális válaszokat.
2010. dec. 11. 21:07
 1/1 A kérdező kommentje:
Most nézem wikipedián, és megint kitapogattam, hogy lehet a mellkasomon ezt a kis mélyedést is megoldaná ha lenne valami jó kis edzés a mellizmaim megmozgatására, nővelésére..
2010. dec. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!