Gyulladt, patik a vállon! Hogy lehetne ezt könnyen korrigálni?
Sziasztok. Szóval az a helyzet, hogy elég zsíros a bőröm és könnyen kiütnek rajtam még a különböző tartósító szerezett ételek is. Sajnos hiába figyelek oda nagyon a táplálkozásra, hiába használok krémet, szappant valahol mindig kiüt a dolog. Jelenleg eltüntettem az arcomról és a hátamról a patikat, de sajnos a bal vállamon rengeteg piros gyulladt pattanás van amiknek nem fehér a közepe... Hiába szárítom nem múlik el, ha pedig mégis akkor kijön valahol egész máshol, legalábbis eddig ez volt a tapasztalat. Újabban átszoktam az ujjatlan pólók használatára, hogy azzal is kevésbé izzadjon be a vállam és hátha segít, de nem igazán. Valaki tudna ajánlani egy olyan krémet, tonikot vagy akármit, ami neki bevált vagy ismer olyat akinek bőrével nagyon jót tett?!
Szerencsére az arcomról és a hátamról, mellkasomról sikerült kitisztítani nagyjából, épp hogy van egy két darab néha, de az semmi hamar elmúlik, mert nem gyulladt, viszont a vállamon és inkább a bal oldalin csak gyulladtak vannak. :( Ezt egy kozmetikus tudná kezelni?
a szalicilsavat is érdemes lenne kipróbálnod, hátha javít:) gyógyszt-ban szerintem tudsz venni...de ebben nem vagyok biztos, de érdemes megkérdeni:)
remélem segítettem:)
a szalicilsav tényleg nagyon jó:) egy kicsit öntesz vattakorongra, bekened vele a pattis részt, és sokat javít, persze nem rögtön, de pár alkalom után jelentősen csökkennek a pattik:)
ezt tudnám ajánlani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!