14-17 Lányok! Szerintetek szép fiú vagyok? Jóképű?
Jól nézek ki?
Nem tudom mert vannak olyan csajok akiknek nagyon tetszek meg olyanok akiknek nem, akk most szép vagyok?
önbizalom hiányom van... :D
15/f
Először azt hittem, hogy csak poén, vagy valakit meg akarsz szivatni, ha nem, akkor sajnállak, nem lesz sikeres életed....
Azok a csajok, akiknek nagyon tetszel, elég rémisztőek lehetnek.
El kellene járnod edzeni.
Nem vagy az esetem de a szád tetszik :D igaz kicsit lányos szád van xD de mindenki változik és pár év múlva teis máshogy nézel majd ki (határozottabb arcvonások).
17/L
jajj ne. :(
Figyelj alapjáraton nem lenne veled gáz, és még alakulni fogsz. Lassan eljön az is, hogy törődsz magaddal. 15 éves vagy, én is bénán néztem ki :D Foglalkozz magaddal, sportolj, válts pl hajformát... a szemüveg kereted legalább nem sztk-s XD :D
Ja, nem feltétlen kell selyemfiúnak lenned, hogy tetsszél a lányoknak. :)
18L
[b]FRANCBA! Megkérem az oldal Adminisztrátorát, hogy törölje ezt a kérdést, mert igazából az egyik osztálytársam fényképét tettem ki, aki megfenyegetet, hogy bepereli az oldalt velem együtt ha nem törlik ezt a kérdést. Megértésüket köszönöm. Elnézést kérek az osztálytársamtól és a gyakorikérdések.hu tól is.[/b]
Törlés!!!
Ez a szépség a MEgasztárban volt :DDDDD
mindjárt belinkelem ha megtalálom xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!