Tényleg olyan aránytalan, és sovány vagyok mint ahogyan a barátnőim állitják?
énis nagyon annak látom magam,de lefökképpen jónéhány ismerősöm szol be ez miatt :(
Uhh, na erre mondják, hogy deszka... :O Ne vedd magadra, ez még változhat, de neked nem hízni kell. Majd kialakul, magas vagy, de gyerekes az alkatod. Semmi derekad, arra esetleg csinálhatsz gyakorlatokat, hogy később szép legyen. De nem lesz semmi baj.
Amúgy meg annak aki mondta, hogy milyen barátok az ilyenek: igaziak. Egy barát nem ajnároz, nem a rajongód, hanem megmondja a hibáidat. Jó, persze a stílus nem mindegy, de 15éveseknél még ez sem játszik XD
Azt hiszem a barátnők irigyek kissé....semmi baj Veled..ehetsz bátran bármit....jön majd még pár plusz kiló is....a beszólogatók pedig egyszer megunják,ha találnak másik alanyt a piszkálásra..puszi
24-L
"hát bazzdmeg,azért ilyen deszka jelzőket ne használjatok,mert qvára nem esik jól-.-"
Nem te raktad ide fel a képed, hogy elmondjuk róla a VÉLEMÉNYÜNKET? Nem csak a jót kell elfogadni hanem a rosszat is..a lelkecskédet had ne nekünk kelljen ápolni..
amúgy egyáltalán nem mondanálak vékonynak, csak kicsi a melled (nem oszás ként, örülj neki, mert legalább ruhában vékonyabbnak nézel ki, nekem nagy mellem van, és kb egyedül nyáron érzem jól magam bikiniben..hidd el sokkal rosszabb)
és a lány, akit linkeltél SOKKAL-SOKKAL vékonyabb nálad, de sztem neked jobb alakod van. nincs vele semmi baj, az a lényeg, hogy szeresd magad(Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!