Tényleg olyan aránytalan, és sovány vagyok mint ahogyan a barátnőim állitják?
énis nagyon annak látom magam,de lefökképpen jónéhány ismerősöm szol be ez miatt :(
Hát... nekem egyelőre átlagos testalkatom van, de hízékony vagyok, amit nem bánok. Ugyanis sokkal könnyebb leadni pár kilót egy kövérségre hajlamos embernek, mint híznia egy genetikailag vékonynak.
De fogadd el magad így, azért vannak még "páran", akik buknak a nagyon vékony lányokra (mégha a legtöbben lányok is). :)
Én még nálad is vékonyabb vagyok, de belefáradtam abba hogy állandóan mások beszólásain rágodjak. Az én (volt) "barátnőim" auswitzi menekültnek hivtak..
Ne foglalkozz velük.Ha valakin van mit fogni az a baj, ha vékony akkor meg az. Ha szőke vagy akkor azért cikiznek , ha barna akkor meg azért. Nem lehet mindenki számára megfeleni, és ez igy van jól.A probléma ott kezdődik, amikor valaki b*nkó módón fejezi ki a nemtetszését..(lsd előző válaszok valamelyike)
Anno voltak ilyen osztálytársaim, de huszonévesen kialakultak. Volt, aki csak arcra hízott, de olyan is, aki egész formás lett pl. felül. De egyenletes hízásra kevés esély van, viszont hátha mégis. Drukkolok!
És nyugi, ez még épp nem az a sovány kategória, akitől már félnék. Mert van olyan sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!