11 éves vagyok és nem szeretem a szeplőimet, de szüleim azt mondják hogy attól vagyok különleges, és nincs rá vaami olyan amivel eltudnám tüntetni?
Ennyi idősen én is nagyon utáltam,de halványodnak majd:D
Amúgy elvileg,a citrom leve halványítja
Mit nem adnék, ha szeplőim lennének! :o :d
Örülj nekik!
Én is szeplős vagyok, bár kevésbé, mint kiskoromban, és én is majdnem utáltam :) , de egyrészt a szüleim olyan szinten imádták, hogy vhogy rám ragadt :) , no meg vmikor ált. isk. alsóban volt egy olvasmány az olvasókönyvben egy kisfiúról, aki utálta a szeplőit és mindenkinek azt mondta és mindig azt akarta, h eltűnjenek, és egy nap a szeplői megsértődtek és világgá mentek, és a mesében a kisfiú akkor nagyon boldog volt, ám a környezetében mindenki nagyon csodálkozott és sajnálta és hiányolták a szeplőit, úgyhogy a kisfiú végül fogta a hamuba sült pogácsáját és világgá ment, megkeresni a szeplőit, hogy bocsánatot kérjen tőlük és megkérje őket, hogy menjenek szépen vissza az arcára... :) És persze happy end, mindenki boldog, a család és a barátok is boldogok, és végül a kisfiú is megszerette a szeplőit. :) Én meg pont kb. akkor olvastam ezt a mesét, amikor éppen kezdett kibontakozni belőlem a szeplőim iránti utálat, de ez gyorsan rövidre zárta... :)
És most, 30+ évesen, csak ránéztem a karomra, sok pici szeplő, és vhogy megdobbant a szívem, hogy de szeretem! :) Szóval inkább szeresd meg te is! :)
Ja, és még egy viccesdi: egyszer egy ovis kisgyerek kérdezte, hogy mik azok a pöttyök a karomon, és mondtam, hogy szeplők, a napocskára előjönnek, ha meg nem kap napocskát, akkor elbújnak, és amikor legközelebb találkoztunk, elkapta a kezemet, hogy muti, milyen idő lesz ma? :D Mondtam neki, hogy ez nem így működik, nem béka vagyok én, hogy időjósoljak... :D Hehe... :D
És igen: attól vagy különleges, és irtó cuki és szexi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!