Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől ilyen a körmöm? (Képpel! )

Mitől ilyen a körmöm? (Képpel! )

Figyelt kérdés

A körmöm 'fehérje' nem fehét, hanem ilyen átlátszó-foltos! Mitől van ez? Szeretném ha szép fehér lenne, mert egyébként gyorsan növő, erős körmöm van. Műkörmöt nem akarok rá, pont ezért, festeni meg natúr színekkel szeretem, az viszont nem fedi el. Néha használok piros, kék vagy sötét körömlakkokat, akkor nem látszik, de én azért nem szeretném körömlakkal takargatni. Valami természetes megoldás rá?

18/L

[link]

(Képen kicsit le van rágva a bőr, stresszes időszakban lehettem :D)

2010. dec. 7. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hűt nekem van olyan cerkám, alatta kell vele kiszinezni...

én nem szeretem kimondottan, mert olyan...sárgás tőle a körmöm... nem kimondottan sárga, de oylan természetellenes nagyon.

2010. dec. 7. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen a körmöm, amíg festettem. Viszont már régóta semmivel sem kenem, csak ricinus olajal esténként, amitől erősödött ls fényesítés nélkül is csillog. Most nekem a végek fehérek, de ha vizes vagy bármilyenes a kezem, nekem is ilyen színű, az viszont normális...
2010. dec. 8. 08:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlanám a körömfehérítő cerkát, mert jót még nem hallottam róla. Inkább fesd be enyhén bézses, rózsaszines körömerősítő lakkal. Pl. Miss Sporty

Nálam ez mindig segít.

2010. dec. 8. 11:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Vitaminhiánytól lehet, nekem is ilyen. Kimondottan kálciumot ajánlottak rá. Lehet pezsgőtabletta formában is venni, én úgy szoktam. Próbáld ki.
2010. dec. 8. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!