Mit gondolsz? Felvállalható ez az alak, evvel a ruhával egy 'randira'?
előlről: [link]
hátulról: [link]
Bevallom, nem szoktam ilyes képeket feltölteni magamról és igen, elég kicsi az önbizalmam. Ez egy nagyon fontos találkozó lesz...Már 10kilót lefogytam, de még mindig nem érzem jól magam a bőrömben, remélem ez majd változni fog:)
A cipő ehhez ilyen, csak feketében: [link]
Természetesen hozzá fekete szövetkabát lenne, és egy csokibarna műbőrtáska (elegáns)
Az adataim: 23 év, 156cm, 48 kiló:)
Ugyanilyen cipőt akartam venni, de amilyen nehezen jött fel a lábamra, utána a bokámnál lötyögött:-S
Ti hogy csináljátok?:-S
Amúgy szerintem nagyon jól nézel ki, simán felveheted ezeket.
(Hasonlóan öltözködöm én is, hosszú kötött pulcsi, leggings, bokacsizma, csakhát nekem nincs ilyen alakom:-/ Szerintem neked nem kell ezen gondolkodni:-D)
Halli, én elsőre beleszerettem a csizmába:) Próbálgattam az üzletben, szerettem volna venni valami szép magassarkút (eddig ált. sport cipőt vagy lapostalpút hordtam) és amikor ezt a darabot felhúztam, azt hittem, hogy eleve rám tervezték...van benne helyem, mégsem lötyög a lábamon, ha állok benne akkor sem érzem hogy ez egy magassarkú...fantasztikus cipellő:) Én ált. szeretem a szűkített farmert beletűrni. -> egyet értek
én még lábszár védőt használok, beletűröm, és máris nem lötyög :)
remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!