Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz? Felvállalható...

Mit gondolsz? Felvállalható ez az alak, evvel a ruhával egy 'randira'?

Figyelt kérdés

előlről: [link]

hátulról: [link]

Bevallom, nem szoktam ilyes képeket feltölteni magamról és igen, elég kicsi az önbizalmam. Ez egy nagyon fontos találkozó lesz...Már 10kilót lefogytam, de még mindig nem érzem jól magam a bőrömben, remélem ez majd változni fog:)

A cipő ehhez ilyen, csak feketében: [link]

Természetesen hozzá fekete szövetkabát lenne, és egy csokibarna műbőrtáska (elegáns)

Az adataim: 23 év, 156cm, 48 kiló:)

2010. dec. 7. 20:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen cipőt akartam venni, de amilyen nehezen jött fel a lábamra, utána a bokámnál lötyögött:-S

Ti hogy csináljátok?:-S

Amúgy szerintem nagyon jól nézel ki, simán felveheted ezeket.

(Hasonlóan öltözködöm én is, hosszú kötött pulcsi, leggings, bokacsizma, csakhát nekem nincs ilyen alakom:-/ Szerintem neked nem kell ezen gondolkodni:-D)

2010. dec. 8. 20:29
 22/24 A kérdező kommentje:
Halli, én elsőre beleszerettem a csizmába:) Próbálgattam az üzletben, szerettem volna venni valami szép magassarkút (eddig ált. sport cipőt vagy lapostalpút hordtam) és amikor ezt a darabot felhúztam, azt hittem, hogy eleve rám tervezték...van benne helyem, mégsem lötyög a lábamon, ha állok benne akkor sem érzem hogy ez egy magassarkú...fantasztikus cipellő:) Én ált. szeretem a szűkített farmert beletűrni, de szilonharisnyával is jó (bár én még a szilonharisnyára húzok zoknit és visszahajtom)... Azért is tetszik, hogy nem feszül a csizma a bokámon, mert így optikailag vékonyítja azt:)
2010. dec. 9. 11:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Halli, én elsőre beleszerettem a csizmába:) Próbálgattam az üzletben, szerettem volna venni valami szép magassarkút (eddig ált. sport cipőt vagy lapostalpút hordtam) és amikor ezt a darabot felhúztam, azt hittem, hogy eleve rám tervezték...van benne helyem, mégsem lötyög a lábamon, ha állok benne akkor sem érzem hogy ez egy magassarkú...fantasztikus cipellő:) Én ált. szeretem a szűkített farmert beletűrni. -> egyet értek

én még lábszár védőt használok, beletűröm, és máris nem lötyög :)

remélem segítettem :)

2010. dec. 9. 16:51
 24/24 A kérdező kommentje:
:) Hát ezt bebuktam...a randi le lett fújva...:'( hm..Azért köszi mindenkinek:)
2010. dec. 11. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!