Mit gondolsz? Felvállalható ez az alak, evvel a ruhával egy 'randira'?
előlről: [link]
hátulról: [link]
Bevallom, nem szoktam ilyes képeket feltölteni magamról és igen, elég kicsi az önbizalmam. Ez egy nagyon fontos találkozó lesz...Már 10kilót lefogytam, de még mindig nem érzem jól magam a bőrömben, remélem ez majd változni fog:)
A cipő ehhez ilyen, csak feketében: [link]
Természetesen hozzá fekete szövetkabát lenne, és egy csokibarna műbőrtáska (elegáns)
Az adataim: 23 év, 156cm, 48 kiló:)
Szerintem nagyon jó :) Csak tényleg vmi más szinnel kellene feldobni. :)
És lábszárvédő hozzá? :) Nekem is ugyanilyen csizmám van és imádom olyan nőies. :)
Nekem tetszik. :) Bár tényleg kicsit komor, pedig én fekete-mániás vagyok, de mégis nekem is ez volt a legelső gondolatom.
A sál egy ilyen nyakú ruhához szerintem nem igazán menne.
Szerintem inkább valami színes ékszerrel dobd fel, és persze a legragyogóbb mosolyoddal. ;)
Esetleg valami bogyós lánccal? Szoktak lenne a bizsu boltokban, ilyen fából készült vastag bogyósok. Szerintem abból egy vidámabb szín (zöld, piros, narancs v sárga mondjuk, ezek élénkebbek).
Vagy, nincs hasonló ruhád, ami mondjuk garbós? :D Csak mert ahhoz könnyebb lenne ilyen nyakbavalós kiegészítőt keresned :))
De ha emelett döntessz, akkor szerintem karkötőt érdemes választani! :)
Szerintem teljesen rendben van az alakod, még arányosnak is látom.:) Szerintem is fel kellene valamilyen színnel dobnod, tudod az ilyen találkákon nagyon sok pozitívumot sugallhat egy kis vidám szín, főleg így télen, mikor ígyis minden olyan komor. nekem a bross ötleted tetszik, sálat meg nyakláncot én már nem vennék hozzá, az túl sok lenne nyak, mell részen az ejtett garbó megoldással. emellé meg még valami a broshoz színben illő fülbevaló, karkőtő, ilyesmi:) ez nem hangsúlyoz semmit, ha nem szeretnéd, mégis sokat tud dobni szerintem a dolgokon. sok szerencsét.:)
17/L
ölnék az alakodért. :D
jó az a fekete ruha, én is fekete mániás vagyok :D :$ de amugy tényleg jó, elegáns. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!