Lányok! Nektek tetszik a combcsizma?
Na ez az, amitől én ki vagyok akadva! Egy combcsizma miért lenne k**vás? Gondold már végig...igencsak függ a ruházattól is, h provokatív vagy nem. Most felveszel egy farmert, pulcsit, combcsizmát, meg egy kabátot. Ejj de büdös r**anc vagy!!! Hányok az ilyen emberektől, akik dobálóznak a k**va, a r**anc, a l*tyó és még sorolhatnám milyen szavakkal...Először is tisztázzátok már magatokban, hogy mit jelent, kik azok, és nézd meg a ruházatukat. Azt ugyan elismerem, hogy vannak provokatívabb fazonú combcsizmák, de MINDEN a ruházattól függ!
De hogy a kérdésre is válaszoljak...:D
Nekem nagyon tetszenek a combcsizmák!!!! Szerintem az is tud sportos, szexis, csinos lenni! Ruházat és fazon...:)
utolsó válaszoló egyettérzek veled...:p
Nekemis tetszenek szerintem nem krvás egy kicsit sem,csak egyszerüen most ez megy:)
Attól még nem vagy krvás,ha olyat veszel ami szép és divatos:)
Lekell szokni ezekről a "krvás" kifejezésekről.
Anyum is ezt mondaná,de tudja,hogy anno ö idejében is ugyanilyen divatirányzatok voltak,és mindegyikhez hozzá kell szokni meg kell szeretni,és ha nem is annyira a stilusod,ugyis megtalálod a középutat.
Szerintem stilusosak,de ez csak vélemény.
Van lapos talpúba is nagyon sok.
Nekem a szürke kifordított bőr a kedvencem,igaz még nekem nincs,de szeretnék vásárolni.
Szóval egy szó mint száz,nekem tetszik.
És nem krvás egy cseppet sem:)
Akkor a miniszoknya is az?Régebb ha valaki minibe volt az krvás volt,mostmár ez alapkövetelmény,hogy buliba minibe mennek a csajok...ez a korral változik:) micsoda naiv felfogás ez a krvás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!