Szerintetek sok 17évesen ha szilikon a cicim és a szám, festetem a hajam, szemöldök tetoválásom van és minden héten új ruhákat és kozmetikumokat vásárolok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok prostituált sem ilyesmi.Jól élünk és kész.És az lenne a fő gondom,hogy mégis hogyan viseljem a mű dolgaimat,hogy természetesnek hassanak?2010. dec. 4. 21:39
12/17 A kérdező kommentje:
Ez nem volt túl értelmes válasz,de azért köszi,hogy felszólaltál.Akkor legyen kamu,ki hogy szeretné.De én akkor is megmaradok a problémával,hogy hogyan viseljek mű dolgokat természetesen.
2010. dec. 5. 13:59
13/17 anonim válasza:
H természetes akarsz lenni minek a sok mű dolog?
14/17 anonim válasza:
Szia és kinél csináltattad 17 évesen a mellműtéted, mert 18 év alatt nem is lehet!
15/17 anonim válasza:
És szerintem ige, sok. Mi is jól élünk, 19 éves vagyok, nincs se szilikon cicim, se ajkam, se új ruhám minden héten. Ellenben vagy egy gyönyörű zongorám, gitárom amit megvettünk, és tudom használni szilikon cici és feltöltött ajkak és új ruhák nélkül is.
16/17 anonim válasza:
Hű, mekkora problémád van :( Annyira sajnállak :( Adj már nekem is abból a k*rvasok pénzetekből, mert nem elég nagyok a melleim :(
17/17 anonim válasza:
szia. írj privit, talán tudok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!