Szerintetek sok 17évesen ha szilikon a cicim és a szám, festetem a hajam, szemöldök tetoválásom van és minden héten új ruhákat és kozmetikumokat vásárolok?
Ha jól van töltve a hurkád akk nem muszáj rúzsozni csak fénnyel elég kenni.
Nekem olyan mind1 ki mit csinál. Nem a külsődön nyílvánul meg a jólét.
Minimálbérből is fellehet úgy öltözni mintha 1bál ból jöttél volna ki.
18/F
akkor sok ha annak érzed.
a mű dolgokat nehéz természetesen viselni. olyan mértékig kéne csak használnod ameddig még természetesen hat és akkor nincsen vele probléma h hogyan legyen természetes.
ha normális vagy, valszeg csak normális mértékig szilikonoztattad magadat így valószínűleg nemlesz olyan nehéz h természetesen hassanak. ne ess túlzásokba, ez a titka. ha szilikon a szád, ne úgy fessed h mégnagyobbnak tűnjön.
ha szolikon a melled, ne vegyél fel olyan ruhákat, amik ezt hangsúlyozzák. de ha nemcsináltattál hatalmas melleket valszeg ruhában ígyisúgyis természetesnek hatnak
Igen,sok és szerintem taszító is,hogy 17 évesen már mű vagy.Mielőtt jönne a megjegyzés,nem irigykedem,a fejemmel teljesen elégedett vagyok a kilóimmal nem és a melleimmel se.De 18 éves vagyok a mellplasztika nekem is a fejemben volt,de nem hiszem,hogy annyira jó egy műcici,mint egy eredeti kisebb méretű.Na meg semmikép se most csináltatnám meg,hanem miután lefogytam és akkor is elégedetlen vagyok vele,max akkor,de ennek az esélye kb 20%._A szemöldök tetoválás alapjába véve gáz szerintem,nem láttam még nagyon olyan embert,akinek jól állt volna.A hajfestés belefér,de a szájimplantátum már megint sok..Amúgy ennyi erővel fel is rakhattál volna egy képet,amin a melledig vagy fent,hogy mennyire hatsz műnek.
Ha meg nem raksz fel,egyértelműen fake kérdés. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!