Szerinted lánynak, vagy fiúnak jobb lenni? Indoklást is kérek (:
"nem értek egyet azzal, hogy milyen rossz a nőknek mert sminkelni kell és stb... hát egy férfinak se könnyű. konditerembe járni, ugyanúgy foglalkozni kell a külsőnkkel, legalább annyit."
Én se értek ezzel egyet mert egy szép lánynak nem igazán kell sminkelni magát, testépíteni viszont annál inkább. (formás feszes testért)
Fiúnak, mert nem kell télen sza**á fagynunk azért, hogy jól nézzünk ki. :)
No meg azért, mert nekünk lehet szőrünk, ami melegít. :D
Fiúknak könnyebb mert:
-a lányoknak mindig mindenhol szőrtelennek kell lenni,mert ha szőrös a lábad az már gáz. De ha a fiúknak nincs idejük borotválkozni akkor a borosta csak sexy..
-ha egy lány gyakran cserélgeti a pasijait elhordják őt mindenféle k*vának, de afiúk körében ha valakinek több csaja van az "istennek" számít.
-ha a lány bekapná a horgot, akkor a fiú még simán elhagyhatja, és a szülés is neki fáj
-a lányoknak havonta megvan és az nem kicsit fáj(legalábbis nekem)
-a fiúk kedvükre káromkodhatják magukat, de ha egy lány elkezd idegességében káromkodni az már undorító.
-a lányokat könnyebb kihasználni, és megerőszakolni is.
most így hirtelen ennyi jutott eszembe:) 15/L
mind a kettőre napokig lehetne sorolni az indokokat!
kedves kérdező te hány éves is vagy?
mert ha tízen x éves vagy akkor nem hinném hogy a gyereknevelést és a család fenntartást kéne hozni indoknak!
amúgy szerintem a nőnek is jó lenni de férfinak sem lehet rossz:) Mind a kettőnek megvan a maga "szépsége"....kivéve ha nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!