Légyszíves írjátok le mi tetszik és mi nem, és a véleményetek mellé írjátok oda az életkorotokat is,köszi.
Amúgy a képen látható srác nem jár konditerembe és szeret könyveket olvasni, tanulni is (Jó mindegy most már leírom azt is,a képen én,vagyis a kérdező van.Azért írom inkább le nehogy csajnak,vagy Melegnek nézzetek :D) Szóval tényleg nem vagyok valami túl magabiztos egyén, egy szép lány közelében sosem tudok normálisan viselkedni,nehezen merem megszólítani.ezért lennék kíváncsi a véleményetekre,hogyha tudnátok,hogy aránylag rendes srác vagyok és nem beképzelt,meg ilyesmi akkor tetszenék-e nektek?
basszus hogy van ilyen tested konditerem nélkül?:D
az látszik rajtad hogy nincs önbizalmad.azzal kellene kezdezni valamit.hiába néz ki valaki jól ha közben a személyisége nem megnyerő,de ez forditva is igaz.lehet hogy valaki nem túl szép,de a személyisége miatt nem is zavar.
2010. nov. 28. 12:00
22/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mert így legalább tudom,hogy nem érdemes ehhez hasonló képet felraknom mondjuk facebook-ra,mert ez tényleg csak magamutogatás...Azért raktam fel ide, ti nem ismertek,én se titeke így könnyebb elfogadni az olyan válaszokat is amik egy kicsit rosszul esnek :) Tudom, hogy úgyse hisztek el,de a testemen a kontraszt és a színeken erősségén kívűl semmit sem változtattam, amúgy látszik is a háttéren,hogy meg lett sötétítve és megpróbáltam kiemelni magam a képen...Úgy tűnik nem kellett volna, így mindenki azt hiszi,hogy megbuherált a kép:P Nem éretem... tényleg ennyire hihetetlen, hogy ha valaki szeret sportolni és aktívan eddz akkor sportosan is fog kinézni? :) a hajról meg köszi a véleményeket! Ajánlani is tudtok valami stílust?
2010. nov. 28. 12:01
23/24 anonim válasza:
Ronda vagy, egy UFO megvert egy szépségversenyben?
2010. dec. 19. 16:55
24/24 anonim válasza:
próbáld ki a cornrowot :D vagy egyszerűen vizezd be a hajad aztán próbálgasd végig :D egyszer csak találsz egy jót :D jól látom, hogy hátul fel van nyírva a hajad? mert szerintem az nem a legjobb... 19/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!