Barázdált és csúnya a nyelvem. Hogyan lehetne kicsit enyhíteni legalább?
Az utolsótól kérdezem, hogy milyen rendellenességre utalhat?
Kérdezőnek:
Nekem és a tesómnak is térképes nyelvünk van. De engem különösebben nem zavar, végül is nem látszik túl sűrűn. Téged miért zavar annyira? Szerintem nem igazán lehet mit kezdeni vele, próbáld úgy felfogni mint egy különlegességet. Vagy humoros oldalról megközelíteni a dolgot. Ha te nem fogod fel úgy ezt a dolgot mint egy problémát, akkor senki más sem fog fennakadni ezen...:)
Szia! Utolsó előtti voltam. "Betegséget is jelezhet: A térképnyelvnek "haszna" is van, ugyanis kiváló indikátor. Gyakorló anyukák gyakran számolnak be arról, hogy hurutos vagy fertőző betegségek előtt néhány nappal a mintázatok egyszer csak megjelennek, intenzívebbek lesznek. Az elváltozás hasonló riadójel legyengült immunrendszer (pl. herpesz), láz és dehidratált (vízhiányos) állapot esetén is."
Tehát nem az a baj, hogy ilyen a nyelved, hanem lehet, hogy van valami vitaminhiányod vagy valami lappangó betegség, amire a szervezeted így reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!