Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a műmelles,...

Mi a véleményetek a műmelles, orrplasztikázott, szolis, póthajas, műkörmös, műszempillás csajokról?

Figyelt kérdés
Lányok,ti féltékenyek vagytok rájuk?nem érzitek magatokat rosszul,hha a barátotokkal vagytok és megjelennek az ilyen csajok?szeretnétek olyanok lenni? kort és nemet írjatok légyszi
2010. nov. 27. 13:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Műnők, semmi se igazi rajtuk.
2010. nov. 27. 15:06
 22/31 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindegy, mennyire kelt mű hatást. Lehet egy póthaj természetesen is megcsinálva, egy orrplasztika is esztétikus, egy szilikon mell is tűnhet természetesnek, nemcsak 500as implantátumot lehet berakatni. Ha ezek jól vannak megcsinálva, fel sem tűnik a legtöbb embernek, hogy nem eredeti.

Ezzel nincs semmi baj.

Az viszont undorító és nem szép, ha valaki agyonszolizott, kacsa szája van, mellé hidrogénszőke haj, 10 centis műszempilla és rózsaszín hosszú műköröm. Az ilyen nők nevetségesek.

2010. nov. 27. 15:36
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem vagyok féltékeny, van neked saját életem, nincs arra szükségem, hogy irigykedjek rájuk. Felőlem azt csinálnak, amit akarnak. Az ő testük.

15/l

2010. nov. 27. 16:07
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ízlésesen van rajtuk megoldva a dolog, akkor legfeljebb egy kicsit irigykedem, de inkább csodálom azt, ha vki szép. Ha meg nyilvánvaló, az sztem inkább taszító. Én egyébként sem vagyok egy nagyon feltűnően, csillogósan öltözködő lány, nem olyan a stílusom, és rosszul érezném magam, ha így kéne öltözködnöm... szval nem, nem szeretnék olyan lenni.
2010. nov. 27. 17:22
 25/31 anonim ***** válasza:
62%
Kicsit szánalmasnak gondolom, hogy ezzel próbálják meg felhívni magukra a figyelmet, mert természetes szépség, na meg annyi intelligencia, hogy rájöjjenek hogyan nézzenek ki ízlésesen, nem adatott meg nekik. De igazából nem sok gondolatot pazarlok rájuk, szerencsére nem forgok olyan körökben, hogy ilyenekkel kellene közösködnöm, néha látok 1-1-et az utcán, na meg ha éjszakaival megyek haza ugyebár ömlenek a színvonalas kis diszkókból. 22/N
2010. nov. 27. 20:44
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem irigylem őket, mert semelyik általad leírt külső tulajdonságukat nem találom szépnek. Irigylem kicsit viszont azokat, akiknek nagyon gyönyörű arcuk van. De az az igazság, hogy 23 évesen elég éretlen lenne, ha nem fogadtam volna már el az adottságaim.
2010. nov. 27. 23:38
 27/31 anonim ***** válasza:

érdekes..én marhára nem tartom magam attól plázacicának h szeretek jól kinézni...mü rajtam csak a körmöm volt jo hosszu ideig...mégis kiderült h nem néznek feleségtipusnak :( ki se nézik belőlem h takaritok (wc-t is naponta...), jó...főzni annyira nem tudok, mert nem szorulok rá, három nőszemély van rajtam kivül aki föz otthon (de azért éhen nem halnék, sőt..nem is szendvicsen élnék:)...malackákat etetek ha olyan van...kertben dolgozok...stb stb...és ha ezt megtudják rendszerint nagyot néznek...

attól, hogy egy csomo mü rajta, lehet esztétikus, természetes...és nem feltétel h akkor már nem lehet házias...

22L

2010. dec. 16. 10:47
 28/31 blackprincess ***** válasza:

Az ilyen nők számomra a legszebbek.Persze ahogy már válaszolták itt igényesen megcsinálva.Én is szeretnék szilikon cicit és a számat is megcsináltatom majd.Szolizok,van műkörmöm,műszempillám és volt póthajam is.Azért mert egy nőnek ezek megvannak nem értem mért lenne buta vagy éppen egy éjszakás nő.A sok agyilag nulla ember rögtön ezzel hasonlitja azt akin plasztikai műtét van vagy ezek amiket felsoroltam.

18/L

2010. dec. 28. 20:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Az hogy a tökéletességre törekednek bármi áron hogy tetszenek egy palinek nem minden esetben csúnyák ezek a lányok de nagy részebn igen!
2011. febr. 27. 17:24
 30/31 anonim válasza:

Attól, hogy valakinek mű melle van, vagy esetleg szolizik még nem biztos, hogy egy rossz életű nő... Mondjuk ha ez az összes kritérium egyszerre jelenik meg, akkor már durvább a helyzet.. Viszont nem csak a külső számít..

L/22

2011. márc. 13. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!