Mi a véleményetek a műmelles, orrplasztikázott, szolis, póthajas, műkörmös, műszempillás csajokról?
Szerintem is undorítóak akik ennyire túlzásba viszik.
Viszont az orrom engem is zavar. Ha annyit megcsináltatok(nem járok feltűnő cuccokban,sminkelni se sminkelek)akkor rólam is ez lenne a véleményetek? Kíváncsi vagyok
:Daz jó.
Tulajdonképpen sok ilyen műnő igazából 14-18 éves, ők meg lehet hogy kinövik. Ettől függetlenül addig is elég visszataszítóak.
Mindenki azt írja borezalmas,fiúk meg azt,hogy csak egy éjszakára jók.Mellesleg én találkozutam már jó humorú,házias csajjal akinek műmelle és póthaja volt.
Én nem ezek alapján itélem megg az embereket.Rajtam még semmi mű nincs,de olt póthajam,mert sajnos az eredeti letört a sok festéstől(Igen,hülye voltam,hogy tönkretettem)Lesz műszempillám és anno volt is és a műköröm is tetszik,csak félek,hogy elvékonyodik alatta a sajátom.
Az igaz,hogy a többségük nagyképű,de csak mert sok pozitív kritikát kapnak azoktól,akik szerint csak egy éjszakára jók.
Na viszont amikor egy nagyon csúnya lány próbál magára erőltetni ilyen szerepet az szánalmas tud lenni.
Én nem itélem el őket,de nem is irigykedek rájuk,mert bármikor lenne lehetőségem olyanná válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!