Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagydarab vagyok, dagi,...

Nagydarab vagyok, dagi, magas, nagy a lábam:S segítene valaki?

Figyelt kérdés
az a baj,hogy 180 cm körül vagyok a lábam 41-42es és annyira utálom magam hogy az hihetetlen.ja és 16 éves. és úgy utálom, hogy mindenki mondja : Húúú de magas vagy:O:O:O :'(:'( ha fogynék akkor rendbe jönne egy kicsit valami talán?:S
2010. nov. 26. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A lábaddal mi a gond? 180 centihez az nézne ki nevetségesen, ha 37-es lábad lenne. Így arányos. Szerintem nem azért mondják, hogy magas vagy, mert annyira hülyén nézel ki, egyszerűen magasabb vagy egy átlagos nőnél.

Amúgy ha van rajtad felesleg, elkezdhetsz ésszel diétázni és sportolni. Szerintem nagyon szép ha egy nő magas.

2010. nov. 26. 22:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,csak én túlságosan óriásnak érzem magam a többiek közt, akik csinik és vékonyak:(:(:(
2010. nov. 26. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépen lefogynál, olyan lennél, mint egy modell. Pl. Gisele Bündchen, Claudia Schiffer, stb. is 180 cm.
2010. nov. 27. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom,csak olyan nehéz és nem vagyok kitartó..:( mindig csak a bizonyos hétfőtől.. ami sose jnö el:S
2010. nov. 27. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, elkezdeni nehéz, de aztán belerázódsz és már szinte nem is lesz megterhelő, hanem az új étrend, stb. lesz a természetes.
2010. nov. 28. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:

A lábad szerintem is tök arányos a magasságodhoz. Én 173 centi vagyok és 39-es a lábam, hülyén néznék ki én is és te is 36-os lábbal.

Az, hogy súlyban, alkatra milyen vagy, azt nem tudom, de azon a legkönnyebb ezek közül a problémáid közül változtatni, amik zavarnak.

A magasságodon változtatni nem tudsz, a lábméreteden se nagyon, viszont súlyt leadni képes vagy!

Apropó azóta változott a dolog? Sikerült fogyni?:)

Én megértelek milyen rossz érzés, mert mi, akik magasabbak vagyunk az átlagnál valóban könnyebben érezzük magunkat nagydarabnak, kevesebb súllyal is. Ellenben aki alacsony, annak ,,jobban áll" a kis plusz, mert csak az tűnik fel, hogy milyen ,,picike", és nem a plusz kilók, az ,,elvész" rajta.

Én pl 173 centihez 60 kiló vagyok, és most az a célom, hogy vissza fogyjak 57-re, mert így már nagydarabnak érzem magam egy kicsit.:/

2015. szept. 6. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!