Nagydarab vagyok, dagi, magas, nagy a lábam:S segítene valaki?
A lábaddal mi a gond? 180 centihez az nézne ki nevetségesen, ha 37-es lábad lenne. Így arányos. Szerintem nem azért mondják, hogy magas vagy, mert annyira hülyén nézel ki, egyszerűen magasabb vagy egy átlagos nőnél.
Amúgy ha van rajtad felesleg, elkezdhetsz ésszel diétázni és sportolni. Szerintem nagyon szép ha egy nő magas.
A lábad szerintem is tök arányos a magasságodhoz. Én 173 centi vagyok és 39-es a lábam, hülyén néznék ki én is és te is 36-os lábbal.
Az, hogy súlyban, alkatra milyen vagy, azt nem tudom, de azon a legkönnyebb ezek közül a problémáid közül változtatni, amik zavarnak.
A magasságodon változtatni nem tudsz, a lábméreteden se nagyon, viszont súlyt leadni képes vagy!
Apropó azóta változott a dolog? Sikerült fogyni?:)
Én megértelek milyen rossz érzés, mert mi, akik magasabbak vagyunk az átlagnál valóban könnyebben érezzük magunkat nagydarabnak, kevesebb súllyal is. Ellenben aki alacsony, annak ,,jobban áll" a kis plusz, mert csak az tűnik fel, hogy milyen ,,picike", és nem a plusz kilók, az ,,elvész" rajta.
Én pl 173 centihez 60 kiló vagyok, és most az a célom, hogy vissza fogyjak 57-re, mert így már nagydarabnak érzem magam egy kicsit.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!