Linkelnél be egy képet a szerinted tökéletes alakról?
Figyelt kérdés
komolyan..amelyik szerinted tökéletes...gondolom lesznek vicces emberek,de hátha ...
köszi :)
2010. nov. 25. 19:11
1/12 anonim válasza:
nekem ez a perfecto :) 14L
2/12 anonim válasza:
Szerintem Dundika alakja tökéletes. Képet azt nem tudok linkelni, mert csak olyat találtam amin félmeztelen vagy meztelen. A ruhás képeken meg nem annyira látszott az alakja.:D
3/12 anonim válasza:
Egyértelmű: a régi britney spears. de egyszer lennék tök vékony is, mint kristen stewart
4/12 anonim válasza:
Scarlett Johansson alakja, bár arcra annyira nem tetszik.
5/12 anonim válasza:
6/12 hencsyke válasza:
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Sztárok közül szerintem Dundikának, Dér Heninek, és Miley Cyrusnak nagyon jó alakja van!
Amúgy a barátnőm alakja szerintem tökéletes...most fogyózom, és szeretném, ha olyan alakom lenne, mint neki [vagy Mileynak], de ne haragudj nem fogok a barátnőmről képet linkelni :D
A másik 3at meg megkeresheted google-on, de úgyis tudod, hogy néznek ki.
9/12 anonim válasza:
éljen a fűző és a darázsderék, nincs annál tökéletesebb és gyönyörűbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!