Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen egy húsos lány? Nem...

Milyen egy húsos lány? Nem hájasnak nevezték régen?

Figyelt kérdés
Linkelhetnétek képeket.
2010. nov. 24. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a "húsos" szót nem igazán használják, helyette a husis gyakoribb. Az 1. linken képelt lány hájas, a 2. képen inkább husis (vagy fordítva? De azt hiszem, ez a sorrend), szóval érzékelhet a különbség.

Egyébként szerintem az általam husisnak titulált lány elég csinos, az én alakom is hasonló:)

2010. nov. 24. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Akinek van egy kis pocija az még semmiképpen sem husis.

Szerintem attól lehet ezt valakire mondani, ha eltűnt a dereka és kezd kifolyni a nadrágjaiból.

Amúgy mennyit fogytál kérdező? Kíváncsivá tettél. :)

2010. nov. 24. 19:49
 13/14 A kérdező kommentje:
12 kilot
2010. nov. 24. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem is bánt, mikor a sovány, vagy éppen az anorexiás jelzőt használják, és ezt a szemembe is mondják. Bezzeg aki 100kilós az csak erős csontozatú,és hormonproblémája van (ez hatalmas marhaság). Ha engem legebéznek(ami nagyon megalázó tud lenni) akkor én meg ledagadtozom az illetőt.
2010. nov. 26. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!