Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen egy húsos lány? Nem...

Milyen egy húsos lány? Nem hájasnak nevezték régen?

Figyelt kérdés
Linkelhetnétek képeket.
2010. nov. 24. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

[link] Ő húsos.

De egyébként szubjektív dolog. Valakinek már az ilyen is húsos: [link]

2010. nov. 24. 15:18
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Ma már mindenkit húsosnak neveznek, aki nem gebe :-(
2010. nov. 24. 15:19
 3/14 A kérdező kommentje:

Az első képen a lány szerintem kövér,miért van az hogy a kövér helyett csak kiméletes jelzőket lehet használni: dundi,telt,van mit fogni rajta ..?

Ha valaki mondjuk vékony,mert nem tud hízni egyszerűen ,akkor rögtön anorexiás pics@,gebe csontkollekció.

Sőt sokan itt az oldalon már teljesen normális testalkatú nőket (mint mondjuk a második linkelt képen) gebéznek,meg soványoznak..

Szóval fordítva is el lehet mondani,hogy mindenkit gebéznek aki nem dagadt.Bár ezt a jelenséget szerencsére csak ezen az oldalon tapasztaltam,nem tudom miért talán sok itt a kövér,kisebbségi komplexusos leányzó.

2010. nov. 24. 15:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha valakit legelébznek kevésbé bántó mint egy kövéret lehájasozni. úgyanúgy vannak kövér emberek akik nem tudnak lefogyni, mert olyan alkatúak, hormonproblémák, vagy akármi más. nemszabad senkit sem megbántani, mert nemtudhatjuk mi áll a háttérben.
2010. nov. 24. 15:35
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Hogyhogy milyen egy húsos lány....drabál dömper házisertés, tenyészkoca.
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet fordítani a dolgot:

Rengeteg (sőt, megkockáztatom, hogy minden) túlsúlyos lányról azt mondják, hogy kövér, ronda, biztosan sokat zabál, hogy mer így kimenni az utcára stb...

Ez most mitől nem szemét dolog?

Gondolom akkor te is a vékony kategóriába tartozol, ha ezzel nincsen problémád.

Minden ember más és minden embernek más a másokról alkotott véleménye. Ezt próbáld meg elfogadni.

7/14 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam senkit sértegetni,már csak olyan okból sem,hogy én is voltam kövér. Viszont én nem álltam le fikázni a vékony,jó alakú nőket irigységből hanem erőtt vettem magamon és elmentem sportolni ,megváltoztattam az étkezésem és az életmódom..

És olyan nincs,hogy valaki kövér testalkatú.Olyan van,hogy hízásra hajlamos,de annak sem kötelező dagadttá zabálni magát (mint én tettem) .

Nekem azzal van a bajom,hogy itt a kövér lányokra csak azt lehet mondani,hogy húsos,ők viszont ugy bezsélnek a normális testsúlyú nőkről mintha valami fertőző leprában szenevdnének,ait nem szabad elkapni és mindenkit óvni kell tőle.. ezért sértő szavakkal,jelzőkkel illetik őket ők pedig fel vannak háborodva ha valaki azt mondja rájuk,hogy kövér a "teltkarcsú" helyett.

2010. nov. 24. 15:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:35 vagyok

Most már értem a problémádat. Tulajdonképpen igazad is van, csak sajnos ez is egy olyan dolog amin nem lehet változtatni.

Mindenki irigy mindenkire és ezt sokan sajnos sértegetéssel leplezik. Ennyi. Ez nem csak a kövér-sovány emberek közt létezik.

2010. nov. 24. 15:59
 9/14 anonim ***** válasza:
hmmm. az utolsó 15:35-ös voltam :)
2010. nov. 24. 16:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok, mint a 2. linkelt képen látható nő... Hát. Van aki engem legebéz, van aki lekövérez.Voltam én is 75kg, és most már csak 60 vagyok, ami még persze mindig sok a 160cm-hez. :/
2010. nov. 24. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!