Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Olyan van, hogy nekem a...

Olyan van, hogy nekem a mosoly "nem áll jól"?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hülyén nézek ki, ha mosolygok. Nem, nem vigyorgok, de ha csak egy kicsit is széthúzom a szám, olyan ronda vagyok... Nem azért, de szerintem "lekonyított" ajkakkal sokkal normálisabbnak nézek ki, mint amikor mosolygok, pedig elvileg mindenki szebb, ha mosolygok. Más is így van?
2010. nov. 23. 20:32
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
szép a mosolyod :D és a szemeid .... *.* /legelső voltam/
2010. nov. 24. 19:19
 32/46 A kérdező kommentje:
Höh...Köszi szépen. :D Sokan mondták már, hogy szép a szemem, de szerintem nem annyira szép, mint mondják..
2010. nov. 24. 19:24
 33/46 anonim ***** válasza:

szia, nem akarlak bántani, de ez nem mosoly, ez csak a száj mosolyra húzása olyan mintha előtte citromba haraptál volna,de mosolyogni szívből kell, bátran :D Én mindig mosolygok, ha sírok akkor is mosolygok, és úgy hullanak a könnyeim a szemeimből. Ha ideges vagyok , akkor is nevetek, jó dolog a mosoly. És minden embernek jól áll, megszépül egy ronda nő is, ha mosolyog.

És még valami, egy pár szép gondolat: "A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit egy hölgy csak viselhet."-Susanna Clarke

"A mosolyod olyan görbület, ami mindent egyenesbe hoz"

2010. nov. 25. 08:14
 34/46 A kérdező kommentje:
Köszi, egyáltalán nem bántottál meg. Ha jobban próbálok mosolyogni, az nagyon mű és inkább vicsorgás...
2010. nov. 25. 12:57
 35/46 A Csöbárd ***** válasza:
Szerinted a középkorban miért tiltották be a komédiákat? Megmondom: azért mert hülyék voltak, mint ahogy ez a szaros kérdés is.
2010. nov. 26. 19:40
 36/46 A kérdező kommentje:
Mi bajod van? O_o Nem értelek.
2010. nov. 26. 19:53
 37/46 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁ nem hinném, biztos jól áll, csak szívből kell jönnie, velem is ez van, ha csak mosolyra húzom a szám, az csak vigyor, de ha szívből jön, akkor mosoly!:)
2010. nov. 30. 20:47
 38/46 anonim ***** válasza:

sztem helyes arcod van, nyugodtan mosolyogj

amúgy nemtom, miért arták, hogy 12-14...sztem kb 16-17 lehetsz

2010. nov. 30. 20:49
 39/46 A kérdező kommentje:

21.: Köszi szépen. =)

Utolsó: Neked is köszi, de áruld el, hogy a fenébe néznék én ki 5-6 évvel idősebbnek mint amennyi vagyok? O_o

2010. nov. 30. 21:10
 40/46 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz képet(:
2010. nov. 30. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!