Olyan van, hogy nekem a mosoly "nem áll jól"?
Figyelt kérdés
Egyszerűen hülyén nézek ki, ha mosolygok. Nem, nem vigyorgok, de ha csak egy kicsit is széthúzom a szám, olyan ronda vagyok... Nem azért, de szerintem "lekonyított" ajkakkal sokkal normálisabbnak nézek ki, mint amikor mosolygok, pedig elvileg mindenki szebb, ha mosolygok. Más is így van?2010. nov. 23. 20:32
21/46 A kérdező kommentje:
Elküldtem a kivételre a bizonyítékot :P :'D
2010. nov. 23. 21:28
22/46 anonim válasza:
Még ugyan aranyos vagy:D ^.^
21:27-es voltam :)
23/46 A kérdező kommentje:
Eh :D Köszönöm mindenkinek. =)
2010. nov. 23. 21:33
24/46 anonim válasza:
Tényleg aranyos vagy mosolyogjál nyugodtan, mert jól áll. :)
25/46 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. :) Nem gondoltam volna hogy tetszeni fog Nektek.
2010. nov. 23. 21:36
26/46 anonim válasza:
inkább tedd fel a képet, én is kiványcsi vagyok, vagy küldd priviben
27/46 anonim válasza:
szerintem is tedd fel, én is kiváncsi vagyok :D De az is jó ha elküldöd. De biztos nagyon aranyos a mosolyod
29/46 anonim válasza:
Atlagos. Am szerintem jol all ha mosolyogsz:)
30/46 A kérdező kommentje:
Jó tudni hogy szerintetek nem vagyok ronda...Bárnem azért tettem fel a képet hogy rólam írjatok véleményt, hanem a mosolyomról. Azért köszi szépen mindenkinek. =)
2010. nov. 24. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!