Lányok! Ti mennyi költötök havonta szőrtelenítésre?
Figyelt kérdés
Az érdekelne nagyjából mennyit költötök havonta erre? És milyen testrészeket foglal magába?
Illetve lábak, és intim helyen mennyiből lehet elintézni?
2010. nov. 23. 14:50
1/9 anonim válasza:
Én epilátort használok, szóval semennyit. Rohadtul fáj, de legalább elég egyszer megvenni.
2010. nov. 23. 15:00
2/9 anonim válasza:
hmmm... átszámolva 1500-2000-et. Ebben nekem benne van egy komplett intim gyanta, hónalj, alsólábszár (néha comb is).Igaz, hogy ismerősnél csináltatom, és így nekem félárn megcsinálja. Rendes körülmények között kb duplája lehet.
Nem tudom:p
2010. nov. 23. 15:22
3/9 anonim válasza:
Különben most szeretnék én is epilátort venni. Hosszú távon olcsóbb, és akármikor kéznél van. egyedül intim részeken szeretném továbbra is gyantáztatni. Szerintem oda az a legjobb:)
Második voltam, 20/L
2010. nov. 23. 15:24
4/9 anonim válasza:
Veszek egy csomag borotvát és az kitart egy darabig :D
2010. nov. 23. 16:11
5/9 A kérdező kommentje:
Egy ideig én is használtam epilátort de nekem iszonyú sok időbe tartott (2-3 óra volt az egyik alsó lábszár), és mire végeztem mindkét lábammal elment a fél nap és nem is szedte ki az összes szőrt, plusz ez a fél napnyi kín elég fájdalmas volt ^^" 3 hónapig bírtam azóta letettem róla :S gyantát szeretnék mindenhol használni, csak az a baj hogy kozmetikushoz nem akarok menni..itthon meg nem tudom megcsinálnám-e jól egyedül :S
2010. nov. 23. 16:15
6/9 anonim válasza:
szerintem akk rosszfajta epilátort használtál v nemtom. én is epilálok és már nagyábol meg is szoktam, szal nem is nagyon fáj :)
2010. nov. 23. 16:20
7/9 anonim válasza:
Én kozmetikussal gyantáztatok intim területen, havonta egyszer, ez 600 forintomba kerül. Következő alkalommal a lábamat is vele csináltatom, eddig azt csak borotváltam. Ezen kívül a hónaljamat magamnak epilálom. Összességében ennyi.
Magadnak maximum lábszáron tudod rendesen legyantázni. Máshol nem is ajánlom hogy egyedül otthon hozzáfogj mert kegyetlen. A vége tuti az lenne hogy kéne hívj egy rokont vagy szomszédot hogy szedje le neked a gyantát. Még kozmetikus se meri bevállalni magának otthon:p Meg aztán az sem mindegy hogy hogy kened fel, és aztán milyen irányban húzod le. Először mindenképpen menny kozmetikushoz, hogy legalább lásd hogy csinálja:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!