Fiunak fekete körömlakk mien?
esetleg átláccó?
ja és mivel lehet lemosni a körömlakkot? körömlaklemoson kívül..
Egyszer láttam olyat, akin tetszett, de ez szerintem millióból egy eset lehet, mert alapból tényleg nem a legférfiasabb ötletek közé tartozik:)
[link] - a középső emberkének pl. olyan, és rajta nem találom csirásnak valahogy:D
Átláccó az agyad!
Fiúnak
milyen
átlátszó
körömlakklemosó
Szívesen!
tetszik<3 meg az olyan is mint Bill Kaulitznak^^
körömlakklemosón kívül háát... max beáztatod és úgy könnyebb levakarni de elég nehézkes lesz
Jót nevettem a negatív válaszokon!
Tizenévesen olyanok vagytok, mint az "öreganyám", aki a '60 -as években lányosnak (bu..s) tartotta a fiúk hosszú haját, a '80 -as években a fülbevalójukat,vagy mint "öregapám" a '30 -as években, aki ku...nak tartotta azt a nőt aki nadrágot merészelt húzni!
Legviccesebb a "színtelen - fiúnak minek" visszakérdezés -mert ugye a lányoknak akkor minek is, ha színtelen?
Tudom mire lehet használni egy színtelen lakkot.
Ez egy "költői kérdés" akart lenni!
Éppen ez a lényeg te használod arra amit írtál, de egy fiú ugyanarra nem használhatja, mert akkor ő már "bu.i".
Ugyanakkor teljesen felesleges lenne ezeket az embereket cikizni,mert 10, 20 v 50 év múlva úgyis elfogadott lesz (a történelem ezt mutatja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!