Fiunak fekete körömlakk mien?
esetleg átláccó?
ja és mivel lehet lemosni a körömlakkot? körömlaklemoson kívül..
Nem írtad le, hogy miért akarod használni...
Az átlátszó esetleg akkor, ha nagyon töredezik a körmöd (mondjuk vitaminhiány miatt). Egyébként tényleg olyan mintha meleg lennél, vagy ilyesmi.
A fekete? Attól függ, miért akarsz feketét?
És hány éves vagy?
Ha középsulis, akkor sokban függ a tanáraidtól, ha idősebb akkor már nem számít. Sajnos a tanárok elfelejtik, hogy tanultak pszichológiát és bizony a fiatalok keresik a saját egyéniségüket, ami természetes folyamat, még akkor is ha néha lilára festett hajjal állítanak be a suliba. Nos amelyik tanár ezt elfelejti, az vagy nem való tanárnak, mert semmi tolerancia nincs benne, vagy nem járt be az előadásokra... :) Persze vannak szabályok az iskolában, és ez azért fontos és jogos, ha szóvá teszik - csak nem mindegy, hogy hogyan (ha cikiznek, akkor se bonyolódj vitába velük).
Az emo stílust nem ismerem, de gondolom azoknál is szokás, aztán van a dark/goth... de ha black metalt hallgatsz, akkor ne, esetleg egy extrém koncertre, de black metal esetében légyszi ne, mert na az aztán tényleg b*zis lenne! (Amúgy semmi bajom a homoszexuálisokkal!)
Nekem nincs bajom a körömlakkal egy fiún,lehet a stílusom miatt(visual kei).Nem tudom neked mi a stílusod,de ne törődj azzal ha leszólnak.Vállald fel magad!:D
Amúgy ha fürdésnél sokáig áztatod a kezeid meleg vízbe,lejön.Legalábbis nekem,de szerintem azért mert nem vmi jó ez a lakk,de itt csak ilyen van(Moyra).Én is feketét használok:P
14/L
Buznyák....
Ne hajolj le szappanért, ezt tanácsolom.
istenem, te nyomorék!
fesd csak, remélem összevernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!