Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van mostanában egyre...

Miért van mostanában egyre több kisfiús, vékony, lányos fiú? Régebben nem voltak ennyien, most viszont már egyre több van belőlük.

Figyelt kérdés
létezik hogy a táplálékok azok amik kiölik a férfiasságot? úgy veszem észre hogy a mai fiatalok egyre késöbb érnek testileg, kitolódott pubertás kor, inkább lányos megjelenés, és véznaság. ez miért van?
2010. nov. 21. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán a sok szintetikus női hormon, ami a férfiak szervezetébe kerül.
2010. nov. 21. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Én keveset eszek épp annyit h elég legyen.

Azért találják a ruhatáram nőiesnek mert megmutatja az alakomat.

Viszont eszem ágában nem lenne elkezdeni gyúrni ill. megválni a hajamtól(ami sokak szerint nőiesít engem)

Másnak nem fogok eleget tenni. Ha tetszik vkinek a külsőm ha nem.

Fogadjanak el így.

18/F

2010. nov. 21. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:

teljesen igazad van, csak kíváncsi voltam miért lehet:) igazából semmi bajom nincs az ilyen fiúkkal, sőt jól érzem magamat a társaságukban, csak felfigyeltem erre a jelenségre, és kíváncsivá tett hogy miért van az hogy nagyanyáink fényképein még sokkal férfiasabbak voltak a fiúk. mellesleg nekem a mai fiúk tetszenek:)

18/f

2010. nov. 21. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor te meleg vagy?
2010. nov. 21. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az életmód miatt.

Régen ugye mentek a fiúk a földekre, már 13-14 évesen, megerősödtek, lebarnultak.

Ma meg a gép előtt ülnek, vagy a diszkóban ráznak, legtöbbször meg padban rohadnak fél napokat.

De ha nekik jó, hát legyen.

2010. nov. 21. 21:57
 6/7 A kérdező kommentje:
igen meleg vagyok:)
2010. nov. 21. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Genetika :D
2010. nov. 23. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!