Vélemények róla?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 16:51
12/22 anonim válasza:
Átlagos lány, se nem túl szép és se nem túl csinos. Önbizalma az van neki, a képekből is látszik, de már az is magért beszél hogy felrakta ide a képeit... valahogy nekem sem szimpatikus.
13/22 anonim válasza:
18:07
Olyan hihetetlen, hogy valaki jobb csaj, mint ő? Azért ne túlozzunk már. Jobb voltam tizenévesen, sőt most is, és még arra sincs szükségem, hogy az interneten gyjtsek elismerést magamnak...
14/22 anonim válasza:
18:36 - de arra igen, hogy itt fényezd magad
amúgy helyes lány vagy ;)
15/22 hot_kiss válasza:
Enyhén unszimpatikus és beképzeltnek látszik; nem ronda, de olyan húdeszépnek sem mondanám.
17/22 Csillámka válasza:
Kicsit nyomi a feje szegénykének, de legalább büszkén viseli! Alakra szép, de tényleg vannak nála ezerszer szebbek. :D
18/22 anonim válasza:
Cigánylányos, a haja is nagyon igénytelen, alakra elmegy. Merem állítani, hogy jobb nő vagyok nála. :)
19/22 anonim válasza:
Szép lány, de vannak nála sokkal szebbek is, szóval nem kéne így elszállnia magától, mert a képekből az jön le hogy az egoja valahol az egekbe repked.
20/22 anonim válasza:
A stílusa gagyi, amúgy szép magasnak tűnik, hosszúak a lábai. Hány cm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!