Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha így öltözködök, akkor már...

Ha így öltözködök, akkor már rögtön r*bancos vagyok? (link)

Figyelt kérdés

[link]

a képen egyik barátnőmmel vagyok. sokszor olvasom itt-ott ha valaki felvesz egy merészebb ruhát, vagy éppenséggel jó az alakja és kiakarja emelni (nem, nem vagyok egoista csupán tisztában vagyok az adottságaimmal) akkor rögtön ler*bancozzák. Iszonyatosan zavar, mivel nem szeretem ha valaki nem bír és próbálok mindig úgy viselkedni az unszimpatikus emberekkel is hogy ne bántsam meg őket. De akkor miért van az hogy valaki akivel én próbálok kedves meg jó fej lenni, ő ler*bancoz a hátam mögött csak a ruhám miatt? Tényleg túlzásba vinném? (nyáron általában így öltözködöm.)

előre is köszi.

15/L

2010. nov. 19. 21:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
szerintem nyáron nincs ebben semmi, ha most így rohangálnál az már más lenne:D nekem különösen a bal oldali csaj összeállítása tetszik, a másikat nem az én stílusom.
2010. nov. 19. 22:44
 32/40 anonim ***** válasza:
65%

a bal oldali csajnak tetszik a ruhája :D

azért nemtom 15 évesen kicsit nagyra tartod magad, szóval ahogy olvastam itt a megjegyzéseidet azt a srácot felpontozod aki szerint meg akarnak dugni benneteket. szal inkább a viselkedésed, meg a pózod ribancos, a ruhád nem, bár nem tudni melyik csaj vagy, a lényeg h ruha alapján nem mindig ribancos vki, mert attól még hogy kihívóan öltözködik lehet h tud normálisan viselkedni.de általában a kihívó öltözet és a ribis viselkedés együttjár...

2010. nov. 19. 23:11
 33/40 hot_kiss ***** válasza:
52%

Kérdésedre válaszom: igen.

Gőzömsincs melyik vagy Te, de azért 15 évesen még nyáron sem mutogatnám ennyire a sunámat. Az meg hogy a baloldali csajon az egy rövidnadrág..

Ez a véleményem. (:

2010. nov. 19. 23:46
 34/40 anonim ***** válasza:

Kriszti biztos nagyon örül, hogy felraktad...

Egyébként szerintem nem annyira ribancos, vannak ennél sokkal inkább ribancosabb kinézetű csajok is.

Viszont én agyfaszt kapnék, ha a gyerekem 15 évesen így öltözne. Az a fekete ruha is túl rövid. Egy 15 éves lány nem tudom minek rakja ki ennyire mindenét. Gondolom ha a pasik meg akarnak dugni akkor visszakoztok (vagy nem...) akkor meg minek?

Ne mondd, hogy így érzed jól magad, mert akkor is érezhetnéd magad szexinek, ha csak fele annyi látszana ki...

2010. nov. 20. 00:05
 35/40 anonim ***** válasza:
25%
Jaj mért lenne ribancos, nem jártatok ti még strandon? Jó most azzal fogtok jönni, hogy az más, de egyáltalán nem más mert ott is ugyanúgy van szemetek, mint az utcán. Aki azt mondja, hogy ribancos az irigy vagy begyöpösödött. 19/L
2010. nov. 20. 15:36
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
ez sexi nem ribancos
2010. nov. 20. 16:59
 37/40 anonim ***** válasza:
A strandra tutira így mennék le én is, amúgy a nagyon rövid ruha nekem tetszik, de akkor felül legyen kicsit zártabb az összeállítás...
2010. nov. 20. 17:17
 38/40 anonim ***** válasza:
hmmm ... jo testetek van az teny ... mindezt csaj letemre mondom,a ruha nekem oks ... igazabol mindkettotok oltozetet tetszik,viszont abba a rovidnadragba max.,a strandon indulnek el,vagy csak otthonra vennem fel.nem szeretem,ha egy csajnak a fel segge ki van esve az uton.amugy meg hmmm,ha visszafogottabb viselkedes tarsul a kulsotokhoz nem ribancos annyira.meg nyaron amugyis mibe oltozz mar???sal-sapka-nagykabat???nem ... nem tudom masnak feltunt-e,de amugy latszi,hogy baratnok vagytok,mert arc nelkul abszolut nem lehetne megkulonboztetni titeket ... es annak ellenere,hogy jol neztek ki semmi egyedit nem latok rajtatok,szep szep,de tucat ...
2010. nov. 20. 22:47
 39/40 anonim ***** válasza:
blokkolnálak titeket :D
2010. nov. 20. 23:27
 40/40 anonim ***** válasza:
Csinosak vagytok mindketten, de túl kihívóak. Ha nem pakolnátok magatokat, meg nem sugároznátok magatokból, akkor lehet, hogy nem tartanának ri**ncosnak.
2010. nov. 22. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!