Ha így öltözködök, akkor már rögtön r*bancos vagyok? (link)
a képen egyik barátnőmmel vagyok. sokszor olvasom itt-ott ha valaki felvesz egy merészebb ruhát, vagy éppenséggel jó az alakja és kiakarja emelni (nem, nem vagyok egoista csupán tisztában vagyok az adottságaimmal) akkor rögtön ler*bancozzák. Iszonyatosan zavar, mivel nem szeretem ha valaki nem bír és próbálok mindig úgy viselkedni az unszimpatikus emberekkel is hogy ne bántsam meg őket. De akkor miért van az hogy valaki akivel én próbálok kedves meg jó fej lenni, ő ler*bancoz a hátam mögött csak a ruhám miatt? Tényleg túlzásba vinném? (nyáron általában így öltözködöm.)
előre is köszi.
15/L
a bal oldali csajnak tetszik a ruhája :D
azért nemtom 15 évesen kicsit nagyra tartod magad, szóval ahogy olvastam itt a megjegyzéseidet azt a srácot felpontozod aki szerint meg akarnak dugni benneteket. szal inkább a viselkedésed, meg a pózod ribancos, a ruhád nem, bár nem tudni melyik csaj vagy, a lényeg h ruha alapján nem mindig ribancos vki, mert attól még hogy kihívóan öltözködik lehet h tud normálisan viselkedni.de általában a kihívó öltözet és a ribis viselkedés együttjár...
Kérdésedre válaszom: igen.
Gőzömsincs melyik vagy Te, de azért 15 évesen még nyáron sem mutogatnám ennyire a sunámat. Az meg hogy a baloldali csajon az egy rövidnadrág..
Ez a véleményem. (:
Kriszti biztos nagyon örül, hogy felraktad...
Egyébként szerintem nem annyira ribancos, vannak ennél sokkal inkább ribancosabb kinézetű csajok is.
Viszont én agyfaszt kapnék, ha a gyerekem 15 évesen így öltözne. Az a fekete ruha is túl rövid. Egy 15 éves lány nem tudom minek rakja ki ennyire mindenét. Gondolom ha a pasik meg akarnak dugni akkor visszakoztok (vagy nem...) akkor meg minek?
Ne mondd, hogy így érzed jól magad, mert akkor is érezhetnéd magad szexinek, ha csak fele annyi látszana ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!