Ha így öltözködök, akkor már rögtön r*bancos vagyok? (link)
a képen egyik barátnőmmel vagyok. sokszor olvasom itt-ott ha valaki felvesz egy merészebb ruhát, vagy éppenséggel jó az alakja és kiakarja emelni (nem, nem vagyok egoista csupán tisztában vagyok az adottságaimmal) akkor rögtön ler*bancozzák. Iszonyatosan zavar, mivel nem szeretem ha valaki nem bír és próbálok mindig úgy viselkedni az unszimpatikus emberekkel is hogy ne bántsam meg őket. De akkor miért van az hogy valaki akivel én próbálok kedves meg jó fej lenni, ő ler*bancoz a hátam mögött csak a ruhám miatt? Tényleg túlzásba vinném? (nyáron általában így öltözködöm.)
előre is köszi.
15/L
köszönöm mindenkinek.
hahaha. :) nagyon jót nevettem. ^^
utolsó. megnyugtatlak. nem vagy humoros :/
a bal oldali lányon pedig rendes rövid naci van...
bocsánat. utolsó előtti. csak közbe már írtak. :)
köszi.
Szerintem nincs ezzel semmi baj.Ez még nem a ribanc kategória,messze vagytok még ettől... :)
16/L
gumival vagy anélkül? amúgy pedomaci tutira blokkolna, mert hát, ja....
a beállás tényleg kocsisorra való, este az ecserinél tutira megállna egy-két autós ha így bepózolnál :D
bazzz.. jó kis csaj vagy.. még azért kell pár év, mert a középsuliba én már nem mennék érted :D
Hát nézzük sorban:
1. a kézfejetek tartása egyértelműen üzeni: gyere, fogdoss meg itt, simogasd úgy a testem, ahogy a kezem mutatja.
2. előretolt mell, kinyomott fenék: szintén kihívás, bár nem annyira.
3. nem tudom, melyikőtök a hátsó, de a hölgy fél feneke kint van. Valóban ribancos, egy ízléses nő ennyire ne tegye magát közszemlére (saját vélemény, de hát ezt kérdezted).
4. lábfej: soha ne fordítsátok ki oldalra, mert kicsit szétnyílik a comb is. Szintén kihívás.
5. azon kívül azt látom, hogy az elsőbbik szoknyát visel, a hátsót nem tudom eldönteni, de mindegy is... Ne mond, hogy az alsóneműből semmi nem látszik ki, mert nem hiszem el. Szerintem mindenki azt lesi, mikor bukkan ki. Van nő, akinek ez a fajta figyelem bejön, de az már valóban a r#banc kategóriába tartozik.
Összefoglalva: önmagában egy kis kihívás nem rossz, sőt... de mikor már ennyi van összesűrítve, az már tényleg érinti a r#banc kategóriát.
köszi. :)
utolsó.
ööö. :/
megint lekéstem. :D
utolsó előttinek szólt.
utolsó.
köszi hogy mindezt leírtad és kifejtetted a véleményed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!