Mit gondoltok első ránézésre rólam? (kép)
Szeretném a véleményetek hallani, mit is gondoltok, ha elsőnek nézitek ezeket a képeket. Szeretném megtudni min kellene változtatnom...:/ előre is köszönöm.
A linkek:
Már leírták többen, de tényleg:
Az utolsó kép, ami ér valamit.
A többi kifehéredett, rossz minőségű, csak félig vagy benne, rossz beállítások.
Hogy jót is mondjak:
A pózolásokat leszámítva nem vagy az a csaj, akiből ha kimegyek az utcára, 10 méterenként szembejön egy.
Nincs 2 kg vakolat, és nem törekszel arra, hogy úgy nézz ki, mint aki épp "dolgozni megy". Ez tetszik:-D
Közönséges ez a mellkidobós pózolgatás, és a kereszt sem a fene nagy vallásosság miatt lóg a nyakadban, mert akkor valami sokkal szolidabb és visszafogottabb darab lenne. Ezért még Madonnát is csúnyán megkritizálták. :D
A szemed tényleg nem csúnya, viszont a szempilláidat ne fesd így ki, vagy ne tegyél fel műszempillát. Volt egy ilyen csaj anno még ált. suliban, mindenki annyit mondott, hogy fanszőrszempillák. Na ez is olyan. :D Engem mondjuk inkább valami szőrös hernyóra vagy bogárlábakra emlékeztet.
Többet nem tudok elmondani, mert a képek nem normális beállítások, hiányosak, és a fényerő és kontrasztállítás nem mminősül retusnak, az kicsit más munka. :D Eltűnnek a vonásaid is.
Kicsit legyél kevesebb, ha érted, hogy értem, és akkor rendben leszel. Bár én sem találtam olyat, ami nagyon megfogna úgy, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!