Ez eredeti Swarovski nyaklánc? Szerintetek érdemes megrendelni?
Maximum Crystallized by Swarowski...ez üvegből van, a rendes Swaro. hegyi kristályból.Nekem mindkettő van, és zongorázni lehet a különbséget a kettő között...teljesen máshogy csillog, a lánc nem ezüstözött, hanem ródiumozott...és nem utolsó sorban, az eredetire örök garancia van...a másikat meg akár Te is megcsinálhatod otthon, ha megveszed a medált(jobb hobbyboltokban kapható), meg a láncnak valamit...és kb negyedannyiból jön ki.
De igazából egy cég gyártja mindkettőt.
vaterán nézd meg, rengeteg ilyen ékszer van. általában úgy írják, hogy SWAROWSKI KÖVEKBŐL készült, tehát nem swarowski készítette, csak a kövek azok.ilyeneket érdemes keresni.
pl.
nézegesd meg, bitzos találsz ilyent is, amit linkeltél
20Ł
Minden Swaorvski különlegesen csiszolt ólomkristály...nem hegyikristály...
Megfelelő használattól nem kopik,gyönyörűen csillog. A megfelelő használatra azt értem,hogy pl. nem mosogatunk swari gyűrűben,nem fürdünk az ékszerekben (a vegyszerek a bőrünknek sem tesznek jót,hát még az ékszereknek..)
ja,és még valami,én Vaterán ékszereket nem nagyon vásárolnék,mert a fele kétes eredetű...
ha egyedi ékszereket szeretnél : www.meska.hu
itt vannak Swarovski ékszerek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!