Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek, nők! Ti nem...

Lányok, hölgyek, nők! Ti nem szoktátok néha unni vagy utálni a női létet?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én alapvetően szeretek nő lenni, imádom a szép ruhákat, elégedett vagyok magammal, a párom imád.

De! Engem sosem érdekelt a manikűr, pedikűr, fodrászat, kozmetika meg ilyenek. És... Engem nagyon tud bosszantani, amikor pl. ideje legyantázni a lábamat, és arra gondolok, hogy "Basszuskulcs, már megint!"

Az örökös szőrtelenítés az agyamra megy, de megcsinálom, mert ápolt akarok lenni! A sminkek sem érdekelnek, mert nem szeretem, és hogy ha hazamegyek, mosthatom le. Fodrászhoz nem járok, hagyom, hogy úgy nőjjön a hajam, ahogy ő akar, és a végét meg magamnak vágom, ugyanis az meg törik. Pedig nincs is festve! Életemben nem voltam kozmetikusnál, pedig pár éve rámfért volna. Sosem volt műkörmöm, mert szerintem csúnya és ráadásul még sokba is kerül... A körmömet nem festem, mert pár nap után szedhetem le, mert lepattogzik. Ettől függetlenül a kezem és a körmeim ápoltak. De hogyha meg valamelyik letörik, akkor vághatom le ugye az összeset és akkor sem az a bajom, hogy "jaj, le kell vágni" hanem, hogy "már megint".

Egyébként mindennel gyorsan megvagyok, de mindig csak arra gondolok, hogy most ezt meg ezt kell csinálni, mikor lenne sokkal fontosabb dolgom is...

Más is van ezzel így? :-S

21/L

2010. nov. 17. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szeretek nő lenni, csak nagyon ritkán van az hogy utálom magam és nem szeretem. De ez csak ritkán van:D
2010. dec. 7. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Szeretek nő lenni, és bár sok kellemetlenséggel jár, azért túl lehet élni, sőt, még élvezni is lehet... :) én neked pont az ellentéted vagyok... hajlandó vagyok.másfél órával előbb felkelni, hogy kisminkeljem magam, és megcsináljam a hajam, vagy akár éjjel nekiállni körmöt lakkozni. A szőrtelenítés sem egy kellemes dolog, de meg lehet oldani. Persze értem, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is, de az olyanok, mint a sminkelés, nekem alapvető dolognak számítanak... ;)
2010. dec. 7. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Kösz', hogy igazat adsz nekem.

...szóval akkor az elvárások - mármint ezekkel van a baj. Mondod. Meg veled. Mert nem tudsz fityiszt mutatni az elvárásoknak. Pedig te csak úgy fogod jól érezni magad, ha komfortosnak érzed magad a bőrödben.

Változtatnod kell!

Álljanak bármilyen közel is hozzád azok az emberek, akik elvárásainak meg próbálsz felelni, azon változtatnod kell. Változtatnod kell a környezeteden. Különben úgy telik el az életed, hogy nem voltál saját magad.

Legyél végre saját magad és ne foglalkozz senkivel és semmivel!

Üdv, HajDoktor

2010. dec. 9. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:

"Szeretek nő lenni, és bár sok kellemetlenséggel jár, azért túl lehet élni, sőt, még élvezni is lehet... :)"

Sok előnye van a nőnek lenni ezt figyelembe se veszed, és még mindig hisztisnek tartalak, ha nem a legkissebb "problémákon" amik ha nem akarod nem is lesznek problmák, akadsz fenn hanem amit az utánam követő válaszoló írt akinek férje van és sokkal nehezebb számára, lehet máshogy állok hozzá, de a te tinis problémádat nem tudtam komolyan venni. És ha van sokkal fontosabb dolgod csináld azt te rinyagép.

2010. dec. 12. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az volt a bajod a válaszommal, hogy negatív jelzővel indítottam feléd, és nem nagyon fogtad fel,(csak a sértő részét) mert hülyeségeket írtál rá válaszul.
2010. dec. 12. 10:27
 16/16 A kérdező kommentje:

Még mindig nem értem, miért sértegetsz, de mindegy. Ez a kérdés a külsőre irányult, és mint mondtam, a következő a kultúra közösségbe került volna, de itt is válaszoltak olyanokat, amit ott kaptam volna válaszként, így mégsem tettem fel oda is... A FOLYAMATTAL vannak problémáim, az EREDMÉNYT szeretem. Vagyis: a szőrtelenítéstől kiráz a hideg, de szeretem, ha sima a lábam. A körömvágás folyamatát is utálom, de szeretem, ha szép rövid és ápolt. A sminkekre ez nem vonatkozik, mert ott az eredményt is utálom, régen kihúztam a szememet, de pár éve már ez nem is érdekel... És még sorolhatnám...

És főleg azért bosszant, mert sokszor egyszerre kéne leszednem/összahajtanom a mosott cuccokat, felporszívózni, elmosogatni, közben csinálni azokat a feladatokat, amiket a suliban feladnak, amikbe így is belegebedeg, és akkor még törődjek magammal is. A férjes csajnak igaza van: nincs rá idő!

Az lenne a legjobb, ha az ilyen dolgok varázsütésra történnének, gondolok egyet: tisztuljon meg a hajam, és hipp-hopp, máris frissen mosott.

Amúgy tudtommal ez egy olyan oldal, ahova kérdéseket lehet feltenni, és én arra voltam kíváncsi, más is érzi-e ezt. Lehet normálisan is válaszolni, nem értem, egyesek miért állnak le sértegetni a másikat. Ha csak sértő választ tudsz rni, akkor inkább ne írj semmit.

Mellesleg sokkal idiótább kérdéseket is lehet itt olvasni, úgyhogy azt sem értem, miért ENGEM sértegedsz!

És még mindig ott tartok, hogy a többiek érdekes módon felfogták a dolgot, és képesek voltak kultúrált válaszokat írni...

2010. dec. 15. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!