Fotózásra invitáló levelet kaptam az iwiwen. Mit gondoltok róla?
Címzettként csak én szerepelek. Azt írja, hogy stílus alapján választott ki lányokat, akiket fotózásra hív. A képek a partyzoo.hu-n fognak megjelenni, illetve 2 lány képei a nyomtatott változatban is. 15 ezer Ft-ot kell fizetni, ebben benne van a fodrász, sminkes, stb, 40- 50 kép készül, melyet CD-n adnak oda. Annak a 2 lánynak, akit kiválasztanak, nem kell kifizetniük a fotózás díját.
A kérdésem végülis, hogy érdemes- e egyáltalán ezzel foglalkozni? Szerintetek ilyenkor tényleg nézegetnek profilokat, és válogatnak, vagy csak úgy random írnak néhány lánynak?
Én minden héten kapok ilyet, a fent említettől is kaptam, nem tudom, mi alapján válogatnak. Nem foglalkoztam vele, mert nem érdekel az ilyesmi.
Ha téged viszont igen, akkor jó teszt így az elején, ha írsz egy választ. Felteszed az összes kérdésed, akár azokat is, amiket az első levelük már megválaszolt... A válasz milyenségéből sok minden kiderül. Ugyanakkor kérheted, hogy mutassanak valami referenciát.
25/L
Ha a dolog igaz, akkor is arról szól így első olvasatban nekem, hogy kell ugyan 1-2 ember, akinek a fotóit közreadjuk, egy csomó másiktól pedig beszedjük a pénzt. Ha elég sok jelentkező akad - és szerintem akad, hiszen te is elgondolkodtál rajta - akkor már van is miből megélni fodrásznak, sminkesnek, stb.
Üdv, HajDoktor
Néztem az oldalát a fotósnak, és valóban kezdőnek tűnik.
Valamennyire érdekelne a dolog, de nem nagyon futná rá sajnos. Köszönöm a válaszokat, még fontolgatom a dolgot...
Én is elég sűrűn kapok ilyen leveleket ...
Nem szoktam foglalkozni veled, de szerintem ne menj bele anélkül h utána járnál mindennek.
Nekem meg a barátnőimnek is küldtek már többször is ilyen leveleket. Mi nem foglalkoztunk vele.
15/L
Én is megkaptam ezt.
Nem tudom, neked megér-e ennyit, nekem nem ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!