Illik ez venni karácsonyra?
A lényeg az, hogy avonnal foglalkozom, így kézenfekvő az, hogy karácsonyra mindenki ezeket a termékeket kapja, mert erre futja csak.
Illik ilyeneket ajándékozni a másiknak, vagy azt hiszik azért adom, mert "BÜDÖS"ek?
Személy szerint én örülnék a testápolónak, spraynek, tusfürdőnek stb..., ezekre mindig szükség van nem?
szerintem nem gáz!!!!!! Én a mikulás csomagba mindig kérek parfümöt, testápolót, vagy valami kencét:D Ezek mindig jól jönnek (ahogy te is írtad), és sose elég belőlük:)
20/L
Én minden karácsonyra kapok valakitől legalább egy gagyi avonos ékszerszettet, ami egy két év alatt megcsúnyul, majd kidobom úgy, hogy nem is volt rajtam. Az mindenképp gáz sztem. Az ilyen tusi, testápoló megint olyan dolog h én nem örülnék/örülök ha ilyesmit kapok, mert mindenkinek megvan a kedvenc márkája, termékcsaládja amit megvesz magának a bevásárlással. Kb olyan mintha egy kiló cukrot adnál... A parfüm, és a smink járható út sztem, de azt is csak úgy ha elötte megbeszéled, h pontosan milyet, melyiket szeretné. De az meg már nem ajándék.
Én kihagynám az avon karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!