Hogyan lehetek olyna mint Kesha? Mit kéne változtatnom, hogy olyan legyek mint ő? nagyon tetszik a stílusa
És neki szőke vagy barna a haja, mert olyan fura neki :S
Szerintetek mien hajfestékkel érhetnék el olyan színt?
Smink:Egyértelműen alapdolgolgok:alapozó,púder,szempillaspirál,fekete szemceruza,tus,esetleg műszempilla,bőrszínű vagy hasonló kicsit rózsaszínes szájfény,csillogó(ezüst,fekete)szemhéjfestékek,pirosító
Haj:hajcsavarók,hajsütővas,lakk,vax meg ilyenek...
Egyszerű szőke haja van,kétféle sötétebb szőke melírokkal.Bemész dm-be viszel Keshás képet,és kivannak rakva a minták,megnézegeted.Vagy ha egy fodrászhoz viszel egy egy képet,szerintem tud festékeket javasolni.
Öltözködés:Tally Weijl,New Yorker,Pimkie...Keress képeket és jegyzetelj.Pl.
Szétzibározott barna csizma,ami belül szőrös,fekete leggings,fekete hosszított top,fekete rövid bőrkabát,csicsás kékes nyaklánc,piros rúzs,rózsaszín körömlakk,pilóta szemüveg,fekete gyűrűk.
Én ha olyan akarnák lenni mint ő így csinálnám.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
XD...kis hisztis:):):)
amugy meg még orrpiercing,meg bizsu nagy fülbevalók.Egyátalán nem hasonlít az arcformátok sem.
Pont az a p@csa?? Hát neked sem sok önértékelésed van. Semmi nincs a abban a csajban, még énekelni sem tud.
Szüless annak.
Úgy utálom az ilyen kis k*cs*g*ket...akik azért irnak ide, hogy mások kérdését lecikizzék..-.- ezigen nagyon gratulálok az utolsónak(Y)
Köszi az előttem lévőknek:)
Majd igyekszem és nem ugy gondoltam, hogy pont olyan mint Ke$ha..csak tetszik a stílusa meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!