Csúnya vagyok. Túlsúlyos vagyok. És a fogaim se nőttek ki rendesen. És ezért rosszul érzem magam. Mert az iskolába kicsúfolnak. Mit tegyek? :S
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 16:38
22/23 anonim válasza:
Rég nem jött válasz...
Azóta remélem lett javulás a helyzeteden.
Olvasd el a lentieket figyelmesen, ha mégse: "Ha meg túl leszel a sulin, sokkal toleránsabbak lesznek az emberek is."
DEHOGY! UGYANÚGY LENÉZNEK HA KÖVÉR VAGY!
Elkezdhetsz fogyózni, ha lefogytál majd fekvőtámaszokat csinálj otthon rendszeresen, nem azt hogy mindennap 10-et...
Ja és miután lefogytál, keress valami biztonságos fogózkodot, ahol húzódzkodhatsz, csak azért mondom, hogy biztonságos, mert ha leesel és bevered a fejed, ne az én károm legyen.
23/23 anonim válasza:
bocs nem fogózkodót, akartam írni, hanem valami olyat amin fel tudod húzni magadat pl. nekünk van húzódzkodónk. Légy kreatív és biztonságos legyen amit találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!