Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok. Túlsúlyos...

Csúnya vagyok. Túlsúlyos vagyok. És a fogaim se nőttek ki rendesen. És ezért rosszul érzem magam. Mert az iskolába kicsúfolnak. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 16:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzeted, én is annyi évig éreztem ezt amíg rájöttem hogy ezen csak én tudok változtatni, elkezdtem sportolni odafigyelni az étkezésemre, idővel elkezdtem festeni magam, sokkal több lett az önbizalmam, és most már büszke vagyok magamra és úgy nézek ki ahogy mindig is szerettem volna , most már senki nem csúfol, bánt ,sőt minden pasi utánam fordul. Csak neki kezdeni nehéz de ha meg van az elhatározás menni fog :-) HAjrá.
2010. nov. 13. 18:53
 12/23 Placsa ***** válasza:
engem is csesztettek rengeteget sírtam de a változás jót tett,ne álmodozz keres egy stílust ami a legszínpatikusabb neked onnan már könnyebb hogy sajáttá alakítsd sportolj lássák hogy te akarsz tenni hogy más legyél mennyél nyugodtan edzésekre meg sportszakkörökre nézegess beszólásokat mesélj vicceket a humorosság gyorsan bejön a többieknek menjél el fodrászhoz és vágass fazont a hajadnak vannak mindig katalógusok lesd el öltözködést a kicsivel nagyobb osztályoktól légy kedves velük és legyen kritikád mások felé lehet hogy sztedszép mert szőke és menőnek érzi magát de nem biztos hogy az mert lófeje van meg rusnya mint a bűn.nekem is kuszák a fogaim és már nem csúfolnak érte
2010. nov. 13. 19:18
 13/23 Placsa ***** válasza:
ja és neee legyél emos az gáz lesz késöbb
2010. nov. 13. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is átéltem már ezt.Egyszerűen menny el fodrászhoz,szerezz fogszabályzót,hordj olyan ruhákat amelyek a szépségedet tükrözik és egyben azt takarják amit nem szeretnél mutogatni(értsd túlsúly).Alakítsd ki a saját stílusodat,legyél olyan amilyen lenni szeretnél,és ha olyan leszel más véleménye nem fog számítani!
2010. nov. 13. 20:45
 15/23 A kérdező kommentje:
10.válaszoló melyik suliba jársz?:)
2010. nov. 13. 21:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Miért?
2010. nov. 13. 21:35
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát azért mert azt mondtad lehet tudod ki vagyok
2010. nov. 14. 17:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Figyu, én most 22 vagyok 13 éves koromig kis gömbőc voltam, szemüveges, hülye hajjal stb. Aztán megnyúltam, mint az őrület 16-7 éves koromban már odafigyeltem arra, hogy öltözködök, hogy nézek ki, magabiztos lettem, és nagyon sokan szeretnek. Igen csúfoltak, és? Volt egy pár leányzó, akik szerettek, velük voltam. Persze bántottak a csúfolások, de én alapvetően egy nagyon szeretetre méltó, figyelmes, kedves, mosolygós segítőkész lány voltam/vagyok, és aki ezt nem tudja értékelni a másikban, köhömm bocsánat, de az nem is ember, állatok visítozásával meg nem foglalkozni, igaz? Ha annyira csúnya vagy ellensúlyozd a személyiségeddel, de sztem nem vagy annyira csúnya, mint amilyennek gondolod magad. Én is még ma is csúnyábbnak látom magam, mint a környezetem, nem szabad!
2010. nov. 26. 10:16
 19/23 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó válaszoló nagyon kedves vagy!:)
2010. nov. 27. 12:04
 20/23 slora ***** válasza:
Én is 11 éves vagyok.Menj fodrászhoz és kezdj el sportolni mondjuk úszni(én is oda járok)de ha kényelmetlenül érzed magad fürdőruhában fuss vagy tornázz otthon.Mellesleg jobban megnézted a többieket?Lehet,hogy ők kövérek,hatalmas dromedárok stb.Szólj nekik vissza,hogy ők se nagy szépségek!
2010. dec. 4. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!