Utálom magam, én vagyok a világon a legrondább. Szted is?
Ugyanmár! Én is jókat tudok hülyülni még sincsenek ilyen képek rólam! Aki ilyen képeket rak fel magáról az azért teszi,mert azt hiszi ő a tökéletes..Nem vagy más csak egy kis qrva..Mit vártál???Borzalmas képek,nagy ego,beképzeltség..
Ráadásul nagy tévedésben vagy ha azt hiszed,hogy az ilyen képek a bejönnek a fiúknak..Igen arra jó,hogy ráverjék a farkukat,de isten őriz,hogy a barátnőjük legyen....
A kérdésedre a válaszom:
Nem vagy szép, inkább átlagosnak mondanálak, de az nagyon erős túlzás, hogy te vagy a legrondább a világon. Az öltözködéseden lenne mit változtatni, meg a hajadon, mert az borzalmas (arra a vastag szőke csíkra gondolok), olyan, mintha lefoso*t volna a gólya (ne haragudj). Ezek a pózolások kicsit nevetségesek, de majd kinősz belőle, én is röhögök a 2 évvel ezelőtti képeimen, szóval ettől még nem vagy ribizli. :)
LOL.
Bugyiban pozolsz, mindenkivel szemlelteted a dekoltazsod, szoke "melirok" vagy mik vannak a barna hajadban. Legy egy picit "szolidabb", es minden jo lessz! ;)
Pld: Fesdd at a hajad barnara.
Am. Romaniai vagy?
kérdésedre a válasz:
Nem vagy szép,és nem vagy csini sem.. Olyan semmi...
Te vagy az a típusú ember aki ha velem szembe jönne az utcán észre sem venném...Nincs semmi benned ami megfogná az embert akár egy pillantásra is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!