Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyen így önbizalmam ???

Hogyan legyen így önbizalmam ???

Figyelt kérdés
Elegem van hogy mindenki azzal jön hogy legyen önbizalmam de mire a semmire ?!? Közbe sorba kapom a negatív kritikát a külsőmre ez már nekem sok
ma 19:06
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
0%
Akkó marad, hogy arra leszel büszke, amit a szürkéd termel ki.
ma 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 ?
ma 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Önbizalmad kell hogy legyen arra hogy egy önálló élőlény vagy gondolatokkal. Először magadnak kell megfelelned aztán másoknak. Ha NEKED nem tetszik valami a külsődön akkor tudsz változtatni. De nem csak a külsődre lehet önbizalmad. Arra is ha nagyon olvasott vagy, okos vagy vagy valami tehetséged van pl sport, zene. Építs be egészséges szokásokat az életedbe, apró dolgokat amik boldoggá tesznek. Ne azon aggódj hogy mások mit gondolnak rólad, mert mások általában csak rosszat gondolnak.
ma 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elhizva nincs pattanásom stb akkor miért mondjak rám hogy csúnya vagyok
ma 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!