Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen minőségűek a Sergio...

Milyen minőségűek a Sergio Tacchini karórák?

Figyelt kérdés
febr. 10. 13:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amikről te beszélsz, azok a tízmilliós órák. Nekem egy átlagos óra kellene.
febr. 10. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel az órákkal hogy csak a márkanévért fizetsz(ami nem is cseng túl jól). Ennyiért kapsz tömöracél órát normális szerkezettel nem pedig csak futtatott bádogot.
febr. 10. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:
11. 200.000 volt olyan 3-4 éve. Pont ilyenem van. [link]
febr. 10. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 éve 5900 ft volt, Q&Q márkájú, és csak az elem merült le benne, de lusta voltam új elemet venni bele. Akkor vettem, mikor szervízbe volt a mobilom és nem tudtam soha, hogy mennyi az idő. Bementem az első óraboltba, és megvettem a legolcsóbb órát, ami azért még viselhető kategória😄
febr. 10. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14

A Q&Q a Citizen almárkája, japán szerkezetet használnak. Megbízható órák és azoknak az ár-érték aránya teljesen oké. Ezekkel a divatórákkal viszont az a baj hogy sokszor gyengébb specifikációval rendelkeznek aztán tízszer annyit elkérnek mint egy rendes gyártó óráiért.

febr. 10. 18:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy Omegát vettél 200-ért, és amúgy is elég vontage stílusú. Ezért mondtam azt, hogy 20-30 év alatt még egy nőt is meg lehet unni.
febr. 10. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16. Nem vontage, vintage. És de, 200. volt, 1957-ben készült, régi példány. Ezek ma is 250-600 között mennek.
febr. 10. 18:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, azt akartam írni. Ja akkor azért. Nem új. Újonnan többmillió forint.
febr. 10. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!