Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Certina karórák milyen...

A Certina karórák milyen minőségűek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy karórárt, de semmi esetre sem akarok 250-nél többet kiadni érte. A DS Podium kronográfokat nézegettem, 200 ezer körül olyanokat már találtam.

2023. nov. 14. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha eredeti,akkor jo minoseg. Svsjci
2023. nov. 14. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1. a lényeg, ha automatát veszel, P80 szerkezettel, akkor NE így kezdődjön a szerkezet száma: C07.1 !!!!

Amúgy jók, de ugye ez a Gyakori, és majd mindjárt jön valaki, és leírja, hogy csak a RoleXksz azóra, meg jön az, hogy ő amúgy sem vesz órát, mert van telefoNYa.

2023. nov. 14. 10:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Teljesen megfelel nekem a kvarc.
2023. nov. 14. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:
2: jó, hát itt is megy a bohóckodás. A youtube-on is belefutottam már olyanba, hogy a sérült lelkű szerint a Breitling Colt még beszálló, majd pár videóval később jön azzal, hogy miért ilyen drága minden óra? Nekem valami ténylegesen beszálló kategória bőven megteszi.
2023. nov. 14. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Certina,Tissot,Rado,Mido,Hamilton mind jó ilyen belépő szintekben. Kb ugyan azt a szintet képviseli mindegyik ezek közűl, más stílusirányzattal.

(Amúgy mind a Swatch Group-hoz tartozik) A Rado-t és Mido-t szokták itt ott nagyobbra tartani,ezek közűl, de a Tissot a legismertebb a köztudatban(ezek közűl)

Kevés kivétellel ezek mind ugyan azt a Werk-et (belsőt) is használják, más tokokban.

2023. nov. 16. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, a Hamiltonok is nagyon jók, tetszenek. Köszönöm!
2023. nov. 17. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!