Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van közületek parfüm szakértő...

Van közületek parfüm szakértő aki segítene nekem?

Figyelt kérdés

A napokban vettem kimerosnel kis kiszerelésű parfümöt,ami a Montale-Arabians tonka névre hallgat.

Esetleg van közületek olyan,aki tudja melyik híres illathoz hasonlít?

Volt egy parfümöm Dior-Hypnotic poison és nekem nagyon arra az illata hajaz.

Esetleg,aki szagoltam mindkettőt hálás lennék,ha megerősítené a hasonlóságot,mert kezdem azt hinni,hogy nekem rossz illatot mért ki az arabians tonka helyett a diort kaptam véletlen.

jan. 21. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Elvileg nem kellene hogy hasonlítson. Aztán hogy egy kimérős milyen ténylegesen, azt nehéz megmondani.
jan. 21. 13:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Ahj akkor tuti nem az. Barátnőm azt mondja rajta gyógyszertár szagú rajtam meg édes. Mindketten azt vettük,hát csak ugyanazt kapta ő is mint én is.🤷🏼‍♀️
jan. 21. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha édes és nincs benne semmi "fura", kicsit férfias, karakteres, akkor nem lehet a Montale. De a szaglás amúgy nagyon szubjektív, ezért is nehéz erre mit mondani. Amit a barátnőd mond, hogy gyógyszertár szagú, az alapján jobban elhiszem, hogy ó a Montale-t kapta.
jan. 21. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem abszolút nőies illat.
jan. 21. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Szaglas utan valassz. Sose torodj a csomagolassal. Hagyd az orrod egyedul donteni mindig.
jan. 21. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Töki te vettél egy olcsó pacsulit ami a Montale Arabian Tonkát koppintja csak nagyon színvonaltalanul.
jan. 22. 02:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!