Hogy lehet nekem is ilyen hajam mint nekik?
Figyelt kérdés
válig érő barna hajam van,és nem akar semmit nőni...
a lényeg hogy ilyen hajat szeretnék mint nekik:
2010. nov. 7. 19:40
1/13 anonim válasza:
neked lehet hogy nem lesz ilyen ,de őket sunáznám :D
2/13 anonim válasza:
póthaj és vágass frufrut(így írják?:D)
3/13 A kérdező kommentje:
első válaszóló senkit nem érdekel hogy sunáznád vagy nem -.-
amugy lehet ilyen hajam,csak azt kérdeztem hogy hogyan..
köszi második :)
énis igy gondoltam.mondjuk nem vállig érő a hajam elirtam,hanem mellig :D
2010. nov. 7. 20:25
4/13 anonim válasza:
nem tudom, de a harmadik és az utolsó szöszi az nagyon baba! hazavinném! jó az ízlésed!
23f
5/13 anonim válasza:
a 4.en képen a csajnak tuti póthaja van :D szal póthaj, ha olyat akarsz. meg vágass fufrut, és ha mész fodrászhoz kérd meg hogy felül vágassa rövidre, mint az első képen szereplő lánynak van. és akkor kb olyan lesz
6/13 A kérdező kommentje:
XDDD
tudom hogy jó az izlésem xddd.persze ha nekem mondted.
2010. nov. 7. 20:50
7/13 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :)
de ha fodrászhoz megyek,és viszek képet akkor meg csinálja olyanra? és én kell a pothajat vigyem v mi? ....
2010. nov. 7. 20:52
8/13 anonim válasza:
persze nyugodtan vidd el a képet én is elvittem legutóbb egy magazint :D simán megmondod hogy ilyet szeretnél, persze elképzelhető hogy nem ugyanolyan lesz mert esetleg nem áll jól az arcformádhoz, de azt majd a fodrász eldönti (: szerintem póthaj van fodrásznál, azt tuti nem neked kell venned, de pl. ha időpontot kérsz kérdezd meg hogy ha póthajat szeretnél akkor van-e lehetőséged rá
9/13 A kérdező kommentje:
nagyön köszii :)
de az a baj vannak olyan fodrászok akik nem foglalkoznak pothajakkal...:P ugyhogy meg kérdezem
2010. nov. 7. 21:21
10/13 lodarazs válasza:
Az első egy gyapotmezőn kopasznak tűnne...Amúgy ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!