Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdekelne a véleményetek, meg...

Érdekelne a véleményetek, meg az, hogy modell lehetnék -e?!

Figyelt kérdés

Linkelnék pár képet magamról(igyekszem egész alakost és fejeset)

Kérdésem az volna,hogy szerintetek különleges vagyok?

Vagy randa?

Szép?

Atlagos?

Meg,hogy érdemes lenne modellnek jelentkezni?!

15/L

[link]

[link]

[link]

[link]

(természetesen szerkesztve vannak,de nem olyan nagyon,hogy nem lehetne felismerni élőbe,vagy mittudom én,hanem csak fényviszonyok stb. )

2010. nov. 7. 18:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

[link]

kb

2010. nov. 7. 20:36
 32/50 A kérdező kommentje:

Tessék :'DDD

[link]

[link]

2010. nov. 7. 20:42
 33/50 anonim ***** válasza:
igen, pár kilót adj le. 1-2-3 kilót minimum.4-et5-öt maximum.
2010. nov. 7. 21:15
 34/50 anonim ***** válasza:

Te született modell vagy! Hajrá! :)

24L

2010. nov. 8. 13:19
 35/50 anonim ***** válasza:

Nem vagy csúnya, de különleges sem. (szerintem)

A modellkedést meg megpróbálod, és, vagy sikerül, vagy nem. :D

Mondjuk, ahhoz képest, hogy 15 éves vagy, én 20-nak tippeltelek volna, ez lehet előnyöd is.

2010. nov. 8. 15:31
 36/50 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagy kérés, és nem is akarlak ugráltatni, de nem csinálnál egy olyan képet, amin hártafogott hajjal egyszerűen lefagy fotozva..Semmi fényjáték,pozolás smink,vagy egyebek..HIdd el sztem ugy lehet igazán véleményt mondani!:)
2010. nov. 8. 18:35
 37/50 A kérdező kommentje:
Csinálok,csak majd holnap. :DD
2010. nov. 8. 18:53
 38/50 anonim ***** válasza:
oK, de ne felejtsd el!:D:D
2010. nov. 8. 18:56
 39/50 anonim ***** válasza:

kifutó modellnek nem mert nem vagy elég magas,vékony(modellszakmához amúgy teljesen oké az alakod csak ott nagyon vékonyak) az arcodban látok fantáziát nekem az utolsó képed tetszik legjobban ahol vörös hajad és a nap a szemedbe süt! az gyönyörű és különleges. sok sikert!:)

azért én is kíváncsi vagyok a hátrafogott haj,fényjáték,smink nélküli teljes alakos képre.

(am ha lennél annyira vékony mint az a csaj a képen akkor teljsen jo lenne..meg ha még nősz kifutó modellnek is)de való életben az már nagyon vékony.

2010. nov. 8. 20:16
 40/50 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló : épp az az,hogy már így is sokan vékonynak neveznek a "való életben",és én tényleg csak akkor fogynék egy keveset,ha biztos tudnám,hogy sikeres lennék,illetve,hogy keresnének is.

A képet meg nem felejtem el :D

2010. nov. 8. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!