Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdekelne a véleményetek, meg...

Érdekelne a véleményetek, meg az, hogy modell lehetnék -e?!

Figyelt kérdés

Linkelnék pár képet magamról(igyekszem egész alakost és fejeset)

Kérdésem az volna,hogy szerintetek különleges vagyok?

Vagy randa?

Szép?

Atlagos?

Meg,hogy érdemes lenne modellnek jelentkezni?!

15/L

[link]

[link]

[link]

[link]

(természetesen szerkesztve vannak,de nem olyan nagyon,hogy nem lehetne felismerni élőbe,vagy mittudom én,hanem csak fényviszonyok stb. )

2010. nov. 7. 18:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

[link]

Töltsd ki, ha visszahivnak (pár perc mulva), akkor látnak benned lehetőséget, ha nem, akkor nem..ENnyi.Nem nehéz. Nem mi vagyunk a modellügynökök..

2010. nov. 7. 19:03
 12/50 anonim ***** válasza:

Chanel arc basszus :o

tényleg próbáld meg!

2010. nov. 7. 19:03
 13/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,természetesen várok még.

Ja és rögtön kitöltöm :]

2010. nov. 7. 19:05
 14/50 anonim válasza:

Áhh... MINDENKÉPP jelentkezz modellnek!

Első látásra megláttam hogy semmi közöd a tucatcsajokhoz, nagyon különleges modell vonásaid vannak!

Szerintem ha komolyabban bennelennél a modelliparban, hihetetlen, hogy mit ki lehetne hozni belőled profi szakemberekkel, így eltudlak képzelni egy híres modellnek :D

az arcod teljesen adott a test teljesen lényegtelen mert azon bármikor lehet változtatni de amúgy teljesen rendben van az is nálad :)

Amúgy NE ezen az oldalon érdeklődj, mert semmi értelme, engem is lehúztak direkt. Aztán elmentem rengeteg szakemberhez és mondták hogy nagyon nagy jövő állna előttem, persze itt azért is direkt lehúztak mert hát ugye jobb érzés negatívat írni mint elismerő pozitívat...

Olyanokat hoztak fel, hogy távolállóak a szemgolyóim meg stb. istenem kell a különlegesség is de hál égnek ilyen véleményekre én már nem adok semmit se.

Ha érdekel a dolog akkor kezdd el, én is elfogom hamarosan!

sok sikert!

Üdv 17/F

2010. nov. 7. 19:09
 15/50 anonim ***** válasza:

Én már írtam ide pár kommentárt és még mindig csak bíztatni tudlak, mert manapság az ilyeneket keresik!

Te már fel vagy fedezve!

2010. nov. 7. 19:10
 16/50 A kérdező kommentje:

Hát mostmár beküldtem a jelentkezést,de az csak értesítés,szóval semmi komoly.Ám majd szólok nektek ,hogy mit irtak.

Ja és köszönöm a bátorítást.

2010. nov. 7. 19:11
 17/50 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?:)
2010. nov. 7. 19:19
 18/50 A kérdező kommentje:

172 kb. :D

Ám nem jött semmi levél attól a modellügynökségtől.

2010. nov. 7. 19:19
 19/50 anonim ***** válasza:
Szerintem majd telefonon fognak hivni..
2010. nov. 7. 19:20
 20/50 anonim ***** válasza:
és melyik képedet linkelted?:D
2010. nov. 7. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!