Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire tetszik ez a...

Lányok! Mennyire tetszik ez a férfi test? 10-es skálán értékeljétek! Mi az amin még változtatnál? Túl kevés-sok? Nem elég szálkás? Stb.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 7. 15:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
51%
Szépen kidolgozott teste van.Ha csak ezt nézem,akkor 10/10 pont,viszont ha az ízlésemet is hozzáadom,akkor 7/10.Egy ilyen pasival sosem járnék.Képzeld el,ha magával szemben ilyen elvárásai vannak,vagyis ennyire sokat foglalkozik a testével,akkor mit várhat el egy nőtől?!
2010. nov. 8. 13:48
 22/38 anonim válasza:
46%
Sztem ehhez a korhoz jobban állna ha az izomra egy kis férfias husi is rákerülne. amugy olyan 8/10
2010. nov. 8. 15:29
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Genetika dönt arról, hogy az izmok "hogy helyezkednek el" rajtad. Rohadtul semmit nem tudsz változtatni rajtuk.

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:52

Pedig igenis lehet rosszul edzeni. Ha nem megfelelően edzel bizonyos pontokat, valamit többször amit nem kéne annyiszor, mást meg kevesebbszer, akkor igencsak asszimetrikus lehet a végeredmény.

2010. nov. 8. 18:13
 24/38 A kérdező kommentje:

a genetika nagyon-nagyon fontos tényező, ez határozza meg az izmok tapadását is, és nem mindegy, hogy ki mennyire szimmetrikus. edzeni is lehet rosszul, ez tény.

DE! nekem az a véleményem, hogy kimondottan jól van felépítve Jackman, a mell alsó rész jól széthúzza a mellkasát. az oldalsó váll és a csuklya igen jó szerintem, optikailag nagyítják a felsőtestét. a lába viszont gyenge, vádli főleg, és a comb is. perszó jó, de lemaradt rész.

nyilván amikor gyorsan kellett izomtömeget építeni az "x-men: farkas" kedvéért akkor a látványra mentek és ebbe a láb nem tartozott bele.

a lány aki azt írta, hogy azért nem járna vele, mert nyilván nagyok az elvárásai a barátnőjével szemben, ez szerintem nagyon előítéletes!

én is sokat foglalkozom a testemmel, hogy minél jobb- tökéletesebb legyen és úgy összességében a kinézetemmel, de ezt abszolút nem várom el a barátnőmtől. ez sok embernek a hobbija, a piálás diszkózás helyett.

nekem az átlagos kinézetű értelmes lányok tetszenek!

ne legyetek előítéletesek lányok!

2010. nov. 8. 18:57
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
A lány vagyok,aki szerinted előítérles.Pedig ez nem előítélet,csupán tapasztalat.
2010. nov. 9. 14:27
 26/38 anonim ***** válasza:
szerintem isteni pasi!! bar lattam mar jobbat is,es eleg kritikus vagyok,de o legalabb egy ferfi!!
2010. nov. 11. 10:54
 27/38 anonim ***** válasza:

10ből 9:D Nem rúgnám ki az ágyamból! O.o

[link]

De erre mondom azt hogy TÖKÉLETEES!*.* :D A látványa is elég hogy felizguljak!:D

2010. nov. 11. 12:40
 28/38 anonim ***** válasza:
Sok. Már nem természetes.
2010. nov. 11. 13:13
 29/38 anonim válasza:

7-8-9

=D Nem tudom eldönteni, de nem rossz!

2010. nov. 11. 17:27
 30/38 anonim ***** válasza:
nekem tetszik pont jó bár izmosságban valahogy ez a felső határ :D
2011. nov. 19. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!