Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Citizen...

Mi a véleményetek a Citizen Eco-Drive Titanium karórákról?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire jók?

tegnapelőtt 09:08
 1/7 anonim válasza:
Ha már mindenáron kvarc, akkor ebben a kategóriában én a Swiss Military-t vagy a Tissot-t preferálnám.
tegnapelőtt 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:

1

Swiss militaryt? Ami egy indiai cég csak becsomagoljàk az órát svàjcban hogy swiss made legyen? Sok fogalmad neked sincs az óràkról.

A kérdésre:

Tökéletesen jó órák de azt azért vedd figyelembe hogy a titán jobban karcolódik mint az acél. Ha zavar ez téged akkor inkább acélt vegyél.

tegnapelőtt 17:32
 3/7 anonim válasza:

"Sok fogalmad neked sincs az óràkról."

Hát neked sincs akkor, mint az arcod.

A Citizeneket pedig kínában gyárják, a seikokat meg malayziában, taiwanban.

A tissotra meg gondolom azért nem reagáltál, mert arról még nem hallottál, nem a te árkategóriád, pedig az sem a prémium. Ezeket az 1000 euróig alattiakat mind világszerte gyártatják.

Nem seretem az ilyen tudálékos embereket, akik csak a sajátjukat ismerik, és azt dícsérik, más meg mindenki hülye.

Egyébként Breitling, Tudor, Tag Heuer, és szigorúan automata. De nyilván nem fogok ilyet ajánlani, ha valaki az 500 euróig kategóriában keres.

tegnap 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:

3

Nem az a gond hogy hol gyártják hanem hogy mennyi felárat kérnek el azért mert "svájci" miközben indiai. Tissotba nem kötöttem bele mert belépőkategóriás svájcinak elmegy még ha ott sem minden Svájcban készül. Ez a Swiss mitary meg hasonló brandeket nettó átverésnek tartom mert alapból sz.rt adnak drágán.

tegnap 16:53
 5/7 anonim válasza:

4 ok, bocsánat a felindulásért, de kb. szerintem egyik kutya másik eb.

Árban szerintem pont ott vannak (legalábbis európa nyugati felén) mint a citizen.

Szerintem szarabbnak sem szarabbak, és mindegyik sumákol valahol, és attól, hogy rárakják a svájci zászlót mindenki tudja, hogy nem lesz rolex.

Egyébként tudom mi van bennük. Legutóbb talán 35 euróért rendeltem egy hasonlóba komplett 6 mutatós stopper funkciós óraművet, mert ezek már nem is javíthatók.

tegnap 21:05
 6/7 anonim válasza:

Svájciak közül, ha szigorúan CSAK a műszaki/technikai részét nézzük a dolognak (és most nem vesszük figyelembe a presztízsértéket, a gyártó történelmét... stb.), akkor amúgy tökmindegy, hogy Certina, Tissot, Doxa, Roamer, Davosa, Swiss Military, Appella, Adriatica, Claude Bernard...stb. Mert mindegyik gyárt zafírüveges, nemesacéltokos, pvd bevonatos, ETA/Ronda/Sellita szerkezetes órákat, mindegyiknek van, automata és kvarc modellje. Mindegyiknek van olyan alkatrésze ami Kínában lett legyártatva. A "Swiss Made" felirat, nem sokat ér.

Ami a Citizen-t illeti, az egy korrekt japán gyártó.

ma 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:

A citizen teljesen korrekt szerszám óra. Főleg a napelemes rendszer, amiben kiválóak.

Az, hogy mit hol gyártanak óra sznobizmus. A swiss military ugyan átverés, hiper gagyi koppintás, de a swiss army például óra gyűjtők szerint értéktelen (talán az automata Inox a kivétel, idővel kiderül), de majdnem minden közel keleti zsoldos csuklóján infantry ketyeg. Ha nekik jó, neked is.

A Tissot gyárt mindent, az se prémium óra, de vannak prémium órái. 500 euró körül egy powermatic már van néha, arra senki se fogja azt mondani, hogy ez márpedig nem svájci óra. A kvarcjaik is szépek, de abban minek kifizetni a felárat, azt nem tudom, hacsak nem vhp.

A 2% akinek erre áll fel, az úgyis mindenre azt mondja ami nem minimum longines, hogy gagyi. Kb. Itt kezdődik a csak Svájcban gyártott luxus órák piaca, de egy kvarc conquest is fél millió, szóval ez már más világ.

Végül azért csak nem bírom ki, breitling és tag Heuer az égő. Ilyen újgazdag rapper órák. A Hublot az totál faux pas. Ebben az árkategóriában már vannak igazi horológiai értéket képviselő gyöngyszemek, amik nem azt sugallják rólad, hogy több a pénzed mint az eszed 😂

ma 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!