Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen intenzív, tartós férfi...

Milyen intenzív, tartós férfi parfümöt ajánlotok csajozni?

Figyelt kérdés

Max 30-40 ezer ftig szeretnék venni venni parfümöt ilyen kicsit édesebb fűszeres világban gondolkodom.

Tudnátok ajánlani valamit ami tartós, intenzív -erős illattal rendelkezik?

jan. 1. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket az édes vaníliás fűszeres parfümöket a nők annyira nem díjazzák. Egy sima Acqua di Gio-val még mindig nagyobb sikereket lehet elérni.
jan. 1. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:

#11.

Csak nem -2 fokban, a nők szeretik pl. a La Male Le Parfume-t, vagy a Spicebomb Extreme-t.

De nem ez alapján érdemes választani, inkább saját ízlés alapján.

Nem mintha egy parfümön múlna a hódítás...

jan. 1. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gisada Ambassador
jan. 1. 17:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Amassador szerintem is rendjén van, de iszonyat édes és tolakodó illata van. Szóval élőben érdemes mindenképpen szemügyre venni.

Stronger With You Intensely inkább ha vakon akarja berendelni.

jan. 2. 14:06
 15/17 luldwig ***** válasza:
Max 30-40 ezer ftig? Évvégén már a csillagos ég volt az áruk. Néhány közzösségi oldalon meg is írtam nekik száragyon rátok.Most kapsz 30ml max. 50ml ennyi pénzért.Beteg egy világ ez! Üdvözlettel, Volt EPORIO ARMANY STONGER WITH YOU FREEZE rajongó! (FREEZE is eltünt nem fogyott a többi ARMANY így bevonták az idióták a gyártását)
jan. 2. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, én egy vagy 1 liter parfümöt vettem a karácsonyi időszakban 100 ezer körül.(ebben volt Valentino, Paco Rabbane, Prada és Dior is, mind eredeti és megbízható parfümériákból)

Ki kell fogni, a Douglas mást nem csinál ilyenkor csak leáraz, ahogy a Notino is.

jan. 2. 15:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Hozzátéve utántölthető parfümökből érdemes, és az utántöltő már nincs úgy elszállva. 16-os voltam.
jan. 2. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!